090401

Hej . kom hem för en stund sen.. hade verkligen inte tid att skriva många inlägg igår, ända jag gjorde på kvällen var typ , träffade Emma en halvtimme bara och sen var jag hemma och plugga..

Idag på lunchrasten gick jag och Emma till centrum och åt på mcdonalds idag igeen.. vi blev så irreterade på lärare som inte släppte in oss en halvtimme innan vi egentligen skulle ha lunch så vi åt i centrum istället. Sen gick vi bara runt och titta, vi var b l a inne i ur & penn, shit det är typ rea på allt där. Köpte ett par stora pärlörhängen för bara 29kr, och sen en skit fin navelpiercing för bara 79kr :O! Sjuukt billigt! Lägger in bilder senare, om jag hinner!

Efter skolan idag var jag en stund med Malin & Evy i centrum, efter det gick jag till optikern för undersökning, hade tydligen någon irritation på ena ögat så får inte använda linser på minst en vecka. Och just nu gör jag inte mycket, ska börja plugga snart fyfan, har biologiprov som jag kan lite på men och sen har jag redovisning i morgon om vietnamkriget och kan INGENTIIIING :'/ hur fan ska jag klara det ?! :| Det kommer nog inte gå bra asså.. har snackat bort so-lektionerna för mycket och inte gjort mycket alltså! men jag hoppas man får göra om, om det inte blev bra.  Men nu måste jag dra, puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0