april, april

Just nu pluggar jag biologi, det går väl sådär. Har försökt kunna vietnamkriget allt utantill men det går verkligen inte plugga in på en kväll, ska fråga om jag kan göra nästa vecka eller något. Det dåliga är att om man gör nästa vecka får man göra det alldeles själv inför hela klassen -.-. Ska egentligen redovisa med Lennie, Patrick & Susanna. hahah men känner på mig att miinst en till inte kommer att kunna redovisa i morgon.

Idag var det ju aprildagen, hahah fyfan va kul det va att driva med alla! Skrev & sa sjuka grejjer som folk gick på hahahah! Inte alla då men men-.-..nästan. Hinner inte skriva mer idag eller lägga in bilder, ska försöka göra det i morgon!

Förrsten, idag är det ju 1 april, så om exakt 3 månader åker jag till Turkiet då, fan va nice:D! Shit tiden går skit fort, snart är jag där igen! Det ska bli så jävla bäst, ser verkligen fram emot det!  Det blir lite tråkigt att jag kommer sakna alla mina nära här i Sverige, kommer bara vara i Sverige i 3 veckor under hela sommarlovet, :/ Men men..Ska plugga lite till biologi nu och sen sova, god natt<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

fan va fiiint, vill också:(

2009-04-11 @ 17:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0