Gröna Lund öppnar den 25 april!

Nästa helg på lördagen öppnar GRÖNA LUND! Fan va kuuul :D! Längtar som faan, vet inte om jag ska dit på primiärdagen, det kommer säkert va fuuuullt med folk, och då är det inte kul för då måste man stå i kö skit länge innan man får åka saker. Har så många roliga minnen från grönan! Hahah efter alla våra skrik asså.. man blir hes i veckor efter! Assi vet vad jag pratar om hahahahah. 

Gröna lund är ett måste varje sommar för mig, det har typ aldrig gått en hel sommar utan att jag inte varit där! Gröna lund har ju nu en ny berg och dahl bana, som heter INSANE, fan va läskig och rolig den ser ut att vara! Ska åka den spikat! Men blir lite nervös efter jag sett videor , fan va snabbt den åker, och hög är den också :O!

Men iår ska jag inte köpa guldkort som jag hade förra sommaren 08, och sommar 07. Kommer ju bara vara i Sverige i typ 3 veckor under sommaren så det blir onödigt då. Plus att jag känner inte många som ska köpa det iår, man måste ju gå dit ofta då, när man har det. Hahah jag kommer ihåg, förra sommaren hann jag bara dit 8 ggr. Men sommar 07 var rekord för mig, haha var det 21 gånger,är seriös! Även fast jag var i Turkiet i en månad så hann jag vara där så många gånger! Men det va roligare då att ha guldkortet för att de flesta jag umgicks med då hade det (:. Någon som mer ska till grönan någon dag här ?


Kommentarer
Postat av: Lina

jag ska dit på prämiären :D!

2009-04-17 @ 23:45:01
Postat av: Mary-Ann

Venne om jag pallar komma ens på premiären gumman :/ tro mig det kmr bli fullt på grönan... bara för att Insane är den nya attraktionen och alla vill ju åka den så.. :/! Haha menmen vi får se :) Puss ha en bra dag! Älskar dig <33

2009-04-18 @ 00:27:16
Postat av: Sevda

Jaa, det är det det kommer bli :/ ..-.-. Men vi kan gå dit någon gång det inte är mkt folk :), detsamma gumman, älskar dig med<3

2009-04-18 @ 20:15:47
URL: http://sevdas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0