ååååh kunde haft längre sovmorgon -.-

Hej alla !Kom hem nyss, faan va sur jag äääär! Kunde sovit till 12!!! Trodde alla 1or skulle börja kl 10, så jag gick kl 10 och sen va vi i aulan de alla lärare och sånt snackade i typ 45 min-.- .Snackade med någon lärare och hon sa att alla som ska gå i iv & priv börjar halv 2, faaan kom för tidigt -.-.
 
Gick till skolan med Tsenat, Assi & Pelin och sen det första vi såg när vi kom in i skolan  va en gammal lärare från hagalund som jag och Assi hatade över hela våra hjärtan hahahhahahah fyfaan XD Han förföljer oss asså :O vi bråkade med honom VARJE lektion då vi gick i hagalund i 8an skojja inte asså hahahhaha tider glömmer aldrig asså ;O. Hoppas vi inte får han som lärare fan !:O Han kommer bara för att göra mig irreterad som vanligt kommer han beslagta min mobil VARJE lektion som förut -.-! 

Och som sagt, N E J jag ska inte gå i iv, jag ska gå priv inr Sam sam! Endel säger att det heter IV SP, asså iv inr samhälsprogrammet och endel säger priv inr sp (samhällsprogrammet). Men aja alla får kalla det hur de vill, jag vet själv att jag inte ska gå om hela 9an! Hell no!

Det ända som är skillnaden mellan vanliga sam sam och priv sam sam är att om man har ett ig i något kärnämne som jag tyvärr fick, i matte så eftersom att det är så viktigt att man inte hamnar för mycket efter och så så därför det ända jag ska läsa om är 9ans matte första året. Alla andra lektioner är exakt samma som vanliga sam sam Och där kommer jag gå i ett år, sen om,. nej inte om NÄÄÄR jag klarat det kommer jag som de andra börja i 2an fast me vanliga sam sam :)

men nu ska jag lägga mig i sängen och vila ett tag och försöka att inte somna, för annars kommer jag bara försova mig som vanligt! ha en fin dag alla <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0