Den här videon får många att tänka om...

http://www.existenz.se/out.php?id=13938
Kolla på den här! Fyfan va hemsk :( seriöst blev tårögd!! Fick mig att tänka tillbaks på en bilolycka som jag va me om när jag va typ 4-5 år med min pappa i Turkiet.
 
Det va inte värsta bilolyckan, ingen blev skadad. Det va två bilar som krocka in i våran bil samtidigt, den ena som va framför oss backade precis då en annan bil (taxi) bakom oss körde på oss bakifrån.. Kommer ihåg att jag satt i mitten i baksätet och hade inget bälte på mig.. och allt gick så jävla snabbt, jag flög fram så jävla snabbt, var så himla nära på att krasha in i framrutan..men jag höll fast mig aallt va jag kunde på framsäterna.. om jag aldrig hade höllt mig fast där bara gud vet om vad som skulle hänt me mig.. fyfan.. minns att jag darrade hela den där dagen och va helt chockad och bara grät. Fyfan.. Efter det va min pappa mer nogrann med att jag skulle ha bälte.. det är fan livsviktigt! Men tänk just den gången jag inte hade, hände det där. Hade inte bälte den gången för vi åkte så kort bit.. men ändå allt kan hända!

Nu vare ju ingen som skadades men nu när jag såg filmen.. fan va snabbt det kan gå, från ena sekunden så lycklig, sen kan allt bara förändras på en sekund..:/


Kommentarer
Postat av: Anonym

shiit :( va hemskt

2009-08-26 @ 18:56:50
Postat av: Erika Drake af Hagelsrum

Ah verkligen hemskt!

Tack detsamma ;)

2009-08-26 @ 20:53:13
URL: http://justoneystadrake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0