Läskigt att åka flygplan själv?

Nej! Fan va alla frågar "shiit är inte läskigt att åka sj? äre inte nervöst? och blabla..

Nej det är inte läskigt nånstans! Det är skönt att åka själv, seriöst! Man har mer koll då och man har större ansvar.

Första gången jag åkte flygplan själv, var när jag var 14år sommar 07, då jag åkte till Turkiet. Det är verkligen inte stor grej att åka själv.. Min mamma lämnar ju mig i arlanda efter jag lämnat bagagen och så? Sen det äända man gör själv då är att för det första, leta efter gaten.. när man hittat den så brukar jag alltid gå till taxfree ett tag haha :D  sen är det viktigt att ha koll på tiden, för om man inte har det klart då blir det problem.. men brukar alltid för säkerhetskull ha typ 5 alarm så jag inte glömmer bort tiden hahaha sen brukar min mamma alltid terra mej me samtal och iaf som första gången jag åkte själv.

Fan va alla va oroliga som att jag inte skulle klara av att åka själv -.- hon ringde hela tiden, HARU HITTAT GATEN NU? Glöm INTE snart måste du checka in för flygplanet å blablaa..hahah. Och sen om man inte hittar gaten och om man inte kan läsa en skylt så äre ju bara och fråga någon som jobbar på flygplatsen?

Men en sak kan jag erkänna är jobbigt... när de byter gate! Det är inte så att jag lyssnar på varje gång de säger något i högtalarna? Hatar när de byter gate bara sådär.. men det är bara fråga sig fram! Och är alltid i flygplatsen minst 2 timmar innan flygplanet åker så man slipper stressa! Och värre är det när man är i Istanbuls flygplats som är säkert dubbelt så stor som arlanda? Skit stor är den.. minns förra året då  jag också åkte själv.. då de bytte gate från ingenstans och som tuur frågade jag ngn som jobbade där och de hade bytt gaten till aaandra sidan av flygplatsen fyfan det vajobbigt, då fick jag ju gå tillbaks hela vägen jag hade gått -.- hatar att gå!

Iaf sen när man landat och allt gått bra och så tar man ju bara sina bagage och går ut ? Och där står ju alltid mina släktingar och hämtar upp mig.! :) "svårare" än så äre inte!


tagen av MIG från flygplanet turkiet 07

tagen av MIG från flygplanet turkiet 08

tagen av MIG från flygplanet turkiet 08

Kommentarer
Postat av: Anonym

va fiiiiina bilder HIHI =)

2009-08-11 @ 14:29:24
Postat av: Siavosh

Nemen va fina bilder du tagit sevda :)

2009-08-11 @ 14:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0