ung 08

Hej alla! Kom hem nyss, Mary är här och ska sova här inatt:). Ung08 var galet kul hahah!

Kvällen började me att i tåget träffade vi Angelica och Adiam, och sen bestämde vi oss för att gå tsm till ung08 för de var också påväg dit :). Sen där träffade vi b.l.a Sara, Mirella och maassaa till! Och det va skit kul då det kom bra låtar som man kunde dansa till, förutoom när skit jobbiga folk puttades så folk ramla och det va skiiit varmt! Man kunde knappt andas, det va galet mycket folk.

och sen från ingenstans, så fastnade Marys hår i någons jackknapp HAHAHHAHAHAHAHAH FAAN VA JAG DOOG AV GARV HAHAHAHAHAHAHH de stog där MINST en kvart och försökte ta bort Marys toviga hår i killens jacka xD! Och på slutet uppträdde Darin och kat deluna :D, Och sen avslutade vi kvällen med att äta på max i solna :)

I morgon ska jag & Mary först en stund till Kista, och sen ska vi senare på kvällen gå till ung08 igen (: vi kommer nog gå med massa andra men exakt vilka vet jag inte än, men nu måste jag logga ut! God natt alla <3

Kommentarer
Postat av: emma

hoppas du har en fin onsdag (:

2009-08-12 @ 13:11:55
URL: http://www.metrobloggen.se/Obscene
Postat av: Diza

Hejhej!

Det är så att jag är nominerad till veckans blogg hos http://ellagrenvall.blogg.se/2009/august/veckans-blogg-1.html, jag är nummer 15.

Och om du vill får du jättegärna rösta på mig där, skulle bli oändligt tacksam ;)

2009-08-12 @ 14:32:11
URL: http://dizaskold.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0