upplands väsby snart :)

Heej! Kom hem nyss. Mötet gick bra, vi snackade bara om skolan, och hur det varit i mina tidigare skolor och så. Sen va jag med Assi, Tsenat och deras kompis som slutade samtidigt som mig. FIck veta idag att Assi går sam sam, så i 2an och 3an kommer vi gå i samma klass :D! Fan va kuul! Assi är en av mina närmaste vänner, vi har varit tighta redan sen 1an! Och vi gick i samma klass från 1an till 8an, sen nu 2an och 3an i gymnasiet kommer vi gå tillsammans igen :D fan va kuul! Saknar tiderna då jag gick i samma klass som henne, hahahha alltid vi som snackade mest, blev utslängda från lektioner ibland för att vi snaacka och garva för mycket! Aja inte för att vi ska hålla på sådär men vissa lektioner mååste man ha kul!!!

Sen vet jag nu fler jag känt sen tidigare som ska gå i min klass:) Susanna, Wille, Serhat, Sertac och Monica :P hoppas resten av klassen också är roligaa!! Står inte ut med torra määnniskor! Ska satsa allt jag kan nu iår, för om jag inte fixar matten får jag gå om, och det vill jag verkligen inte, vill inte hamna med ett år yngre, nej tack!Men ändå ibland måste man få ha roligt :)!

Aja men nu måste jag byta om, ska som sagt åka till upplands väsby snart :) min mammas kompis barn fyller år, hörs senare ikväll! Ha en fin fredag alla<3

Assi och jag

Kommentarer
Postat av: Assi

2009-08-24 @ 22:13:46
URL: http://queena.webblogg.se/
Postat av: Assi

HAHA, <3

2009-08-24 @ 22:14:05
URL: http://queena.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0