the voice borde varit längre-.-...

Hej alla! Hann inte skriva något innan jag åkta till stan. Kom hem för en stund sen.. 

Kvällen började med att jag åkte själv in till stan för att möta Tania, Taimaz och massa till.. jag fastnade vid datan så glömde bort tiden så va framme i kungsan 5 i 8 -.- så aa det va gaaaaalet mycket folk!!

Iaf hittade inte de först, och jag trängde mig förbi alla massa folk och va typ nära de men sen så pallade jag inte kriga mer för att komma längst fram där de va så jag typ försökte tvinga ut de men de kom inte ut pga alla folk sen så mötte jag Ami & Isa och va med de en stund , de va fett tråkiga för de ville inte dansa -.- och det va skit bra musik hela tiden kunde inte stå still asså hahaha iaf.. sen pallade jag inte stå och kolla på alla som hade det roligt  så jag gick själv och trängde mig in i allt folk iigeen sen så hittade jag tillslut Tania, Taimaz, Laven, Nina och massa till! Och sen vare ju inte mycket tid kvar så hann inte dansa så länge :( Och sen öösregnade det och mitt hår och allt blev knaaz men det va bra att det regna för det va då det blev mindre folk och man kunde dansa normalt !

Sen efter the voice va slut så gick alla vi till donken för att äta och kaaaooos asså packat me folk! Man hitta knappt platser eller nåånting.  Sen satt vi där någon timme typ och sen gick vi runt i kungsan och det va bra musik överallt och andra uppträdanden så vi typ dansa och hade det kul ett tag hahaha och sen när vi va vid plattan började alla vi typ bråka en halvtimme om vad vi skulle göra och alla ville olika också så det va caooos men tillslut pallade ingen va kvar så alla vi åkte hem. men nu ska jag sova, är skittrött, god natt<3

Kommentarer
Postat av: Shia Fan

Hej, är du ett Shia LaBeouf fan?Kika då in den här bloggen!

http://shiaalabeouf.blogg.se

2009-08-16 @ 14:36:04
URL: http://shiaalabeouf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0