Vem har härmat vem ?!

Märkte egentligen för ganska länge sen men sen mer tänkte jag inte mer på det.. kollade på youtube igen och lyssnade på de här låtarna igen.. jag undrar.. vem har kopierat vem..?! Har ingen aning om vems låt som kom ut först.. någon som vet ? Lyssna noga hur lika låtarna är!

Darin - The girl next door

Lady gaga - just dance
haha vet inte varför den andra videon blev större:S aja..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vill bara tipsa om min blogg ..Jag skriver en blogg om självförtroande.Jag har själv haft självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende (som idag är på topp).Det är alltifrån hur du kan stärka din kompis självförtroende,till hur du kan stärka ditt eget när det kommer till sex & killar.Jag tar också upp mobbning.Vad man ska göra om man ser någon som är mobbad,eller av man själv ska göra om man är mobbad osv.Jag tar också upp anorexia och grupptryck. Och även om du själv har ett bra självförtroende,så skulle det vara jätte roligt om du bara kunde kolla in bloggen.Det finns sååå många bloggar,som är värdelösa och stora.Så jag tycker det är dags att en vettig blogg,nämligen denna,ska få synas lite =)

Om du gillar den,så lägg järna till den i bloglovin.Säg till,så gör jag desamma:Dha de bra!http://jjuno.blogg.se2009-08-17 @ 21:44:53
Postat av: Anonym

jag tror darin härma lady gaga :P

2009-08-18 @ 00:40:49
Postat av: Mary-Ann

lady gaga va först !

2009-08-18 @ 09:51:47
URL: http://niotm.blogg.se/
Postat av: FIA

Haha! låtarna var verkligen lika.

2009-08-18 @ 13:52:54
URL: http://fia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0