090523

Hej alla (: kom hem nyss. Var i haninge centrum med Mary, jag hittade den där balkläningen jag vill ha och sen fanns det inte i S :@ Ååååh det fanns bara M & L kvar, provade M försäkerhetsskull man vet ju aldrig kunde kanske passat, men den var lite för stor i midjan :(... och sen iallafall båda var så trötta asså vi pallade inte göra nåånting..
 
Även fast jag inte pallade göra något försökte jag tvinga med Mary till stan för att leta efter balklänningen,. och hon va så envis och ba neej vill gå hem är skit trött kom om du vill och blabla.. sen åkte jag själv tillbaks till solna och Mary åkte hem..

Är skit tröött efter inatt, sov inte många timmar asså... blev väckt tidigt på morgonen av både Mary och hennes baby. Och sen kunde jag inte somna om... -.- Vill till stan nu men pallar intee, och har gårdagens smink på mig fortarande, pallar inte fixa om mig ens.. -.-  Mary försöker tvinga mig till henne idag igen.. men åh vet inte asså.. måste nog plugga :( ska nog börja plugga nu i några timmar och sen ikväll kanske jag går ut, vet inte... aja men nu ska jag duscha, ha en bra dag<3

Kommentarer
Postat av: Mary-Ann

HAHA fan vad jag saknar min Baby :( <33

Jag hoppas att det blir bra mellan oss igen...

Shit vad han ska tro för mycket .. hmm du vet vad -.-

2009-05-24 @ 03:20:14
URL: http://stayorleave.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0