090525

Heej, vet att jag varit lite oaktiv, men har inte haft så mycket att skriva om och inte varit på humör....
Kollade nyss på glamour, skiit spännande det äär, som vanligt men alltid när någon olycka eller något händer, så slutar det helt plötsligt-.- åh så får vänta tills i morrn för att få veta va som hände egentligen..

Idag har jag bara varit i skolan som vanligt, på lunchrasten gick jag och Michelle till solna c för att leta efter den där balklänningen ni vet, och den fanns i både S & XS kvaar :D, vet inte än vilket av de jag ska köpa, men la iallafall undan XS tills i morrn :D.

Hade geografiprov idag, gick väl okej tror jag....får veta i morgon hur det gick. Och nu faktist är jag klar med allt i so, och fick förresten tillbaks min vietnamkriget uppsats och det blev g bara då för man kunde typ inte få mer än g :S .. men aja ... nu en liiten grej kvar, ska ändra på det där lilla som jag skulle ändrat för flera veckor sen på min pearl harbor uppsats, men så idag är det verkligen siiista dagen för den inlämningen, hon skrämde upp mig idag och ba om du inte mailar in den ikväll blir det IG i historia, så har verkligen paniiiiiiiik nu tänker fan, tänker inte ta ett ig när jag kämpat i allt annat i historia!! Så måste verkligen plugga nu, lägger kanskeee in dagens outfit senare om jag hinner & orkar! Länge sen sist jag gjorde det haha (a)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0