TURKIEEET 1/7 - 4/8 -09<3333

Nu har vi ringt in till resebyrån och ändrat min biljett, kommer tillbaks till Sverige 9 dagar tidigare än vad det va planerat! Skulle egentligen åkt till Sverige den 13de augusti. Så jag åker den 1 juli och kommer hem den 4 augusti. Är nu äntligen nöjd över mitt val! Kommer missa min kompis födelsedag, han fyller år den 5:de men aja :P hahah.. Skönt att ha det gjort. Så är typ halva sommarlovet i Sverige och halva i Turkiet :D. Tiden går fett fooort, om lite mer än 5 veckor åååker jaaag :D

Blir på bättre humör då jag ser bilder från Turkiet, fan va kul det kommer bli och träffa vännerna & släkten, och ta igen tid som vi missat och så.. Sen ska jag ju också ha återträff med massa gamla kompisar som jag har fått kontakt med igen, efter så långt tid, de som gick i min klass & pararell klass då jag gick i skolan i Turkiet .. några av de träffade jag förra året, men hann tyvär inte träffa alla :( så får träffa de flesta hoppas jag i sommar då! hahah kul att träffas efter en lång tid och alla har förändrats så myckeeet! Tänker ALDRIG igen förlora kontakten med de, speciellt de jag var så bra kompis med då & nu, de är verkligen äkta vänner jag aldrig vill lämna igen..!!

Fan va skönt att slippa Sverige, SERIÖST! Uff, har fått nog av Sverige, pallar bara inte med det här landet, och verkligen inte just nu asså..!


Kommentarer
Postat av: Beckman

hej hopp :) hoppas du har haft en bra dag :)

kolla gärna in på min blogg me http://beckmansbruk.blogg.se är en kille som skriver om livet och vad som händer där mkt bilder och även dagens outfit :)

2009-05-25 @ 21:35:24
URL: http://beckmansbruk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0