DAGENS FRÅGA...


En av det värsta sakerna jag vet här i livet är när folk LJUGER för än....


Jag förstår inte... det finns folk som tydligen gillar att ljuga? som ljuger hela tiden och ofta och så.. hur kan de stå ut med sig själva?!

Visst jag har själv ljugit i mitt liv, men har faktist lärt mig av mina misstag... oftast faktist så kommer sanningen alltid fram!! Iallafall ni vet mest allmänna saker, tex som många vet, sånt kommer alltid fram!

men jag är sådära, om jag ljuger så får jag faktist skuldkänslor efter... Jag tänker alltid då "varför ljög jag? vrf sa jag inte sanningen..?" För jag har varit med om att folk ljugit för mig..asså när man får veta sen att någon person ljugit, jag iallafall blir så sur,arg,ledsen & besviken ! Asså jag förlorar tillitet på personen grovt mycket när jag får veta att en person ljugit.. Jag tänker då, hur ska jag nånsin kunna lita på personen igen?! visst om det är en liten lögn och personen lovar att aldrig ska hända igen och lalala.. och sen erkänner..då OK! Meen om det händer liksom mer än 1 gång är det faktist INTE OK!

Sen finns det till och med folk som inte står för att de ljugit? Och istället fortsätter ljuga och ba "nee det är inte sant lalalal" ÅÅÅHH sånt irreterar mig mest asså!


är det okej att ljuga någon gång?! Varför ljuger man? Kan man förlåta en person som ljugit för en ?! Kommentera vad ni tycker!


Kommentarer
Postat av: Anonym

neej inte okej att ljuga!

2010-08-28 @ 16:01:43
Postat av: m

du skriver så bra sevda!

2010-08-29 @ 00:03:09
Postat av: Anonym

Att förlåta är att glömma, glöm aldrig..

Det är inte alls lugnt att ljuga, så länge det inte är småsaker typ du säger att du har ont i magen för att stanna hemma från skolan eller något..

Men att ljuga om någon, en händelse eller liknande är en helt annan sak..

2010-08-30 @ 14:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0