gymnasieval

För er som inte vet så är det så att jag sökte senare eftersom att jag gick 1:a ring då man sökte, det är därför jag hamna SIST i kön -.- så smart va jag! Asså kom på efter 1 år att jag vill byta linje från sam sam till frisör!


asså vaaaaah??!!! Jag sökte faan 8 val och de har gjort FEL FEL FEEL på mina val! Det står att jag har 5 val och att mitt 3je val var cybergymnasiet eftermiddag, WTF?! Jag hade FÖRMIDDAG som 3je val!! Och sen sökte jag typ 4e val s:t martins, och det står INTE ENS MED?! Asså driiver de med miig! ÅÅÅÅHH och sen hade jag inte ens tagit kopia på min ansökan asså jag vill gråtaaaa!!!

Men som tur är det bara 1 i reservplatskön till s:t eriks, så kanske finns chans att jag kommer in ändå, ska krigaaa :D! Och 16 AUGUSTI?! ÄR DET HÄR ETT SKÄMT :S?! Neej jag vill verkligen INTE ha mindre lov och halvdagar, fan va kefft! Om jag verkligen måste gå där så kan de iaf GLÖMMA att jag ska komma 16 augusti ppfff jag börjar egentligen 2an i solna gymnasium 30de 2 veckor efter!!! Och jag har planerat min turkiet resa och ska komma hem 22a, såå de kan glömma mig första veckan asså haha!

Jag ska ringa gymnasieintagningen i morgon och fråga vafan de håller på med! Leker med mina val bara sådääär!!

 

NÅGON SOM GÅR/GÅTT I CYBERGYMNASIET ELLER S:T ERIKS GYMNASIUM? ELLER FRISÖR :)?


Kommentarer
Postat av: Mli - Vinn Body Splash hos mig :)

Tyvärr inte..

2010-07-29 @ 15:47:25
URL: http://itsyouandme.blogg.se/
Postat av: Anonym

cybergymnasiet frisörerna kom etta och trea i frisör SM. börja där om du vill bli bra. tuung skola också

2010-07-30 @ 19:11:06
Postat av: Mimi

jag kom in på st eriks som reserv nu efter omval, men alltså dom gör ändringar heeela tiden fram tills när skolan börjar man hah börjar 18e där också så aah

2010-07-30 @ 20:03:45
URL: http://friendlyfire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0