Mysig kväll me underbara vänner!

Heej! Kom hem precis, var hos Stephanie med Taimaz, vi hade en mysig kväll! Stephanie bjöd på god middag och vi snackade och hade kul som vanligt! :)

I morgon kommer det bli typ 30 grader igen, hyyype! Så ska försöka sova lite "tidigt" idag, eller tidigare rättare sagt, för att komma upp i tid i morgon och sola & bada hela dagen! Vi tänkte eriksdal eller märsta, får se vilken det blir!

btw!!! Någon som är bra på stilmall på bloggen? Behöveer hjälp med att ändra så alla rubriker inte blir med stora bokstäver och allas namn på kommentarer inte heller blir bara stora bokstäver, tycker det är irreterande! Så om någon kan, kontakta mig!


hahaha jag 15 år september 08! (a)


Kommentarer
Postat av: julia

Hejj sötis !

Jag är med i en tävling där man kan vinna nåt som jag har velat ha hela livet.Allting är upp till dig om du röstat på mig ger du mig en chans att vinna. Detta är verligen viktigt för mig, jag har velat ha det hela livet. Så snälla ha en god hjärta och hjälp till : http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=6403 Skriv en kommentar på min blogg om du har röstat ! Tack för förhand (:

2010-07-13 @ 12:45:52
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0