tips att hålla killens intresse!


för att inte verka för "hundig" alltså då menar jag killar kan få lätt luft när man börjar höra av sig för ofta till dem, de tänker: aah hon gillar mig bla bla o så börjar de leka kalla (ofta).

OM det känns som att du börjar gilla en kille och han verkar plötsligt bete sig kall mot dig då ska du följa dessa tips!

1. Lek kall tillbaks, iinte vara på för mycket! och inte för kall så att ni blir ovänner! För då har det gått för långt! du ska samtidigt vara snäll.


2.
Smsar eller ringer du honom för mycket? är det nästan alltid du som hör av dig till honom? Då ska du sluta upp med det, för han kommer aldrig höra av sig när han vet att du ändå kommer göra det. Detta väcker dock inget intresse i honom, utan du måste sluta höra av dig och låta honom göra det oavsett hur lång tid det tar.

För en dag kommer han känna att någonting fattas och det är dina sms,samtal m,m. Han kommer börja känna saknaden och börja undra vart du håller hus, kommer bli mer "nyfiken" över varför du inte hör av dig.


3.
Hör han av sig till dig ska du vara lika vänlig mot honom som han är, men tänk på att ALDRIG bli snällare än honom för då tröttnar de hur snabbt som helst. Låt honom alltid FÖRST kalla dig för gulliga saker: älskling, baby osv.. Annars blir det bara pinsamt för dig om inte killen skriver/säger tillbaks det..!


4.
Är du en person som är svår av dig så är det hur bra som helst!
Men är du en person som gillar att gå rakt på sak så tycker jag att du ska tagga ner lite, för att hålla uppe killens intresse. Alltså lek lite svår ibörjan, inte allt för svår men lite så han har någonting att sträva efter. När han har nåt att sträva efter det är då han börjar hålla sig fast vid dig, och möjligen falla för dig.


5.
Börjar ni gräla och han har orsakat det så ska du helst inte höra av dig till honom och låta honom istället tänka över vad som har hänt och ångra det. Han ska märka hur ledsen/sur/arg du är på honom!
Om han verkligen gillar/älskar dig så kommer han alltid tillbaks, för det är vad killar gör om de gillar/älskar en person, men gör han inte det så PASS på honom! , han är inte värd dig då!

 

Någon som håller med mig ? :)


Kommentarer
Postat av: caroline

tack sötnos:D

2010-07-17 @ 14:47:08
URL: http://carolineklunds.blogg.se/
Postat av: emelie

http://liveonetime.blogg.se/2010/july/veckans-blogg-finalister.html#commentrösta gärna på mej, idag är det sista dagen " tror jag " :) kraaamiiizzzzzar

2010-07-17 @ 14:54:14
URL: http://emeliethequeen.blogg.se/
Postat av: MADDES

Förlåt för sent svar på din kommentar. Hur mår du? Kram

2010-07-17 @ 15:58:03
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: JULIAEKENDAHL

Jättebra tips ! ska jag tänka på ;)

2010-07-17 @ 18:20:44
URL: http://ekendahls.blogg.se/
Postat av: Cajsa - F O T O B L O G G

Hej du..

Skulle vara jätte roligt och jätte snällt av dig om du skulle vilja rösta på min sommarbild

skulle vara jätte gulligt av dig isådanfall! :)Hemsidan är: http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=711

Om du redan röstat så kan du rösta igen. Du behöver inte säga att du har röstat, det ser jag. :)Tack på förhand.

2010-07-18 @ 00:31:11
URL: http://hallgreen.blogg.se/
Postat av: refka

tung du e askim

2010-07-18 @ 15:52:25
URL: http://refkamusic.blogg.se/
Postat av: Tommykatarina

Interesting site. Worth the visit!

2011-04-26 @ 08:51:06
URL: http://tommykatarina.blogcorporate.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0