Långt stubin..


Många undrar hur jag är/hur långt jag kan gå när jag blir sur, arg ledsen osv...

jag är sådär, jag kan tåla vääldigt mycket! Jag har ett låångt stubin eller vad det heter.. asså om det är någon jobbig människa som irreterar mig så ignorerar jag sådära först, men jag har också gränser, som alla andra! Om det är något som stör mig skit mycket och det bara blir värre och värre, så bara BAM så tappar jag nästan kontrollen, kan bli så jävla arg och säga massa saker som jag inte menar! Men jag har faktist ALDRIG gått så långt att jag använder våld, jag har faktist aldrig slagit någon grovt med flit på ett bråk/tjaffs!

Men jag är fortfarande en sån som INTE gillar att bråka,tjaffsa med folk! Jag undviker alltid sånt! Hur sur/arg jag än kan bli på någon så pallar jag aldrig att bråka med personen! Jag tänker alltid på det värsta, TÄNK OM det skulle hända personen något dåligt, tänk om personen bara går och dör och vi är ovänner då? Jag vill inte då leva med skuldkänslor resten av livet!

Våld löser INGENTING! Det är bara så onödiigt, visst alla kan tjaffsa med folk någon gång, men vafan gå aldrig så långt och börja slå varandra, för våld löser ingenting! Tycker bara det är så jävla onödigt och dumt att slå varandra...

Någon som håller med mig?

Kommentarer
Postat av: Therese Gustafsson

sv: åh tack sötnos! Din var också jätte fin, XOXO

2010-07-30 @ 22:48:34
URL: http://gustafsson.blogg.se/
Postat av: Claudia

tack så mycket! =)allt bra med dig?

2010-07-30 @ 23:54:37
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Marie♥

Sv: Tack så jätte mycket!! :)

Älskar dig header ;)

Kram

2010-07-30 @ 23:56:20
URL: http://mirrecool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0