KAAAAOS!

Heeej! Kom preciiis hem.. -.-

Kvällen började skit bra, jag, Tsenat, Assi, Berwell, Mika, Hermona & Alale drog till fuats födelsedagsfest i akalla och det var roligt & bra stämning!sen senare så helt plötsligt kom massa inbjudare och typ försökte förstöra och de blev utslängda och det gjorde så att festen tog slut redan kl 12 och alla va tvungna att gå...

Seen när alla typ 300 pers gick från festen och skulle ta tunnelbanan hem, vi hann åka en station till husby, så vare fucking idioter från ingenstans börjar hålla i dörrarna, sätter på en jävla kran in i vagnarna, trycker på nödstop?! Assååå KAAOOOS så det gjorde såklart så att vi inte kunde åka, de ringde väktarna, poliserna och stängde tågen och stannade den typ en halv timme?! Sen äntligen började den åka till kista då, och sen i kista var det ännu mer kaaaos, de stängde dörrarna och så var vi tvungna att vänta tills poliserna & väktarna skulle komma, det blev bråk på flera ställen så skiiiit många fler poliser kom!

senare det läskigaste var när poliserna hämtade några stora hundar och pepparspray! helt plötsligt fick alla för sig att hundarna skulle in i tågen och alla fick PANIIIIIIIK,sprang åt olika håll, folk typ hoppa på varrandra & skrek hahaha asså på en säteplats vare typ 20 pers och jag tappa bort mina vänner och råka hålla om någon jag inte kände som också va rädd(?) & en höll på att svimma? fick paaniik asså jag darrade helt seriöst, fyfan!

Sen iallafall bad de alla gå ut från tågen så de avstängde tågen så vi skulle få ta ersättningsbussar, sen väntade vi på bussar och ingen gick till solna, vi ville vi ta taxi och ingen jävla taxi stanna framför oss, sen äntligen efter 1 timme igen kom några ersättningsbussar och vi sprang in och ut i bussarna som djuuur, vi tog fel hela tiden sen hitta vi en som va mot hb så vi tog den sen gick alla vi av förutom Tsenat & Berwell som va kvar i bussen busschauförren sa att den bara gick till stan därför sen när bussen börja åka sprang jag och assi efter HAHAHAHH VI BA STANNAAAAAA och den stannade inte:S jävla tafatt busschauför, men han skjutsade de till solna ändå :S men jag, assi & mika tog tunnelbanan hem!

är helt död nuu efter allt kaos, godnatt!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0