KONTAKT ANNONS TJEJER!! ;)

Min vän Nima behöver en ny tjej hahah Nima är en snäll, underbar,äkta och en bra pojkvän för alla tjejer! Han är 18 år och hel iranie !

Såå om ni vill ha hans nr så är det bara och fråga ;)!


Kommentarer
Postat av: Matina

Skicka hit honom till Jkpg så får vi se om han duger:D hahahah jag skulle kunna ta honom men jag är 18 och letar endast över en kille som är 21+ :D förresten söt blogg.läste att du kommer från turkiet, ja med eller rättat sagt halv :) pappa från Izmir, men har aldrig vatt där eller träffat min pappa. min mamma är Svensk, har vatt i turkiet men bara i Alanya och Mardin. är det finnt i Istanbul?

2010-03-30 @ 15:38:00
Postat av: S E V D A svarar!

sv till matina: hahah synd dåå :P lite långt men aa haha!Aa jag är också halv turk & halv svensk,:) är född där och bodde där ungefär 8 år!

Har också varit i alanya, älskar stället:) men tror inte mardin, jaa istanbul är skit fint och bra ställe, du måååste åka dit ngn gång, du kmr inte ångra dig !:)

2010-03-30 @ 17:16:59
URL: http://sevdas.blogg.se/
Postat av: Tack för Svar, Matina

du kan inte ana hur glad att jag fick SVAR:D jo jag vill besöka istanbul men jag vet inte, när jag är i Turkiet får jag en känla av att vilja träffa min pappa, men jag tror inte att han accepterar mig:( det är den stora orsaken till att jag inte vågar besöka istanbul (han bor där nu). men hur kom det sig att du lärde dig turkiska? jag har levt med mami i 18 hela år, aldrig någonsin pratat turkiska:) är det okej för din mamma? eller kan hon med turkiska?

2010-03-30 @ 20:42:54
Postat av: S E V D A svarar!

sv: va kul att du blev glad :D svarar alltid på allas kommentarer!varför tror du att han inte kommer acceptera dig :/?..Istanbul är väldigt stort, halva Istanbul ligger i Europa och andra halvan i Asien! jag bodde i turkiet ju med min mamma och pappa, så första språket jag lärde mig var turkiska, jag lärde mig svenska då vi flyttade hit då jag var 7/8 år! min mamma kan skit bra flytande turkiska för att hon gifte sig med min pappa för länge sen och bodde där typ i 20 år:)vad menar du med "är det okej för din mamma?" :P?

2010-03-30 @ 20:59:53
URL: http://sevdas.blogg.se/
Postat av: Matina:)

Han har aldrig träffat mig innan, men ändå så vet han om att han har en dotter. han har aldrig någonsin ring och frågat om allt är okej med mig. jag har försökt få tag på han då han var i Bosnien men han nekade att han hade en dotter, detta gjorde att jag aldrig mer höra hans röst. för då han nekade var det på telefon, då var det Adrins pappa som pratde, och jag hörde det. min kille (adrian) är halv svensk och halv Bosnisk, har varit med han i bosnien då Demir(pappa) var där på jobb. men då ville han inte träffa mig. jag fick inte heller se hur han ser ut :'(. tro du han är en farsa som man ska vara stolt över? men ändå vill jag bara se han en gång i livet vilket kan vara omöjligt.det ja menade med är det okej för din mamma var att min mamma skulle aldrig tillåta mig att prata turkiska på grund av min pappa. min mamma kan inte turkiska kanske om hon hade varit bosatt i turkiet lika mycket som din mamma kanske skulle det vara okej för henne.men hon sa det, den dagen då din pappa accepterar dig får du göra vad du vill, bo med han, prata turkiska, gifta mig med en turk osv.önskar verkligen om han vill träffa mig 1gång under hans liv.

P.s du kanske tycker att jag vågar prata om det, detta gör ja bara för att få ut det, jag har följt din blogg ett bra tag nu men aldrig kommenterat ngt. önskade om ja hade ett sånt liv som dig "peppar peppar " som man säger hehe:)

2010-03-31 @ 20:07:35
Postat av: S E V D A svarar!

sv: oomg :O fan va hemskt :(...aha aa detklart det är okej för min mamma att jag pratar turkiska även fast vi inte pratar längre turkiska hemma, pga att jag va tvungen att lära mig svenska förut då jag inte kunde,.. men vi har jättebra kontakt med min pappas släkt i turkiet å mamma är bra vän med alla de så mamma har inget emot det!Jag önskar verkligen dig all lycka och att du en gång kommer att få träffa din pappa, ALLA barn förtjänar att träffa båda sina föräldrar och ha kontakt med de! Jag hade världens bästa pappa och han dog när jag bara var 7 år :'( det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv, han var verkligen en skit bra pappa och var där för mig/oss hela tiden! och det är fortfarande jobbigt utan honom...Skämms inte att prata om sånt, det är alltid skönt jag svarar alltid!Tro mig jag har inte perfekt liv om du nu tror det, har själv haft väldigt jobbiga tider! som kommer ofta tyvärr...:(hoppas du fortsätter läsa min blogg!(: kram!<3

2010-03-31 @ 23:54:27
URL: http://sevdas.blogg.se/
Postat av: MAtina

hej:D det är matina igen, jag befinner mig nu i Italien på ett jobb:) men jag foljer dig fortfarande:) tack for att du svarar igen, men en sak vet jag. MAMI ar hela mitt liv, hon ar bade min mamma och pappa. eftersom ja aldrig har traffat honom innan. jag kommer inte att kampa mer bara för att fa traffa honom. vill han se hans dotter som han aldrig har traffat i 18 ar, sa for han leva utan att traffa mig resten av livet:)jag beklagar sorgen:( att mista nagon är svart!! men en tips vill ja ge dig om du tar emot det, forsok vara vid din mammas sida, sa mycket som du saknar honom så ar saknaden i din mamma valdigt stort. forsok att vara den flickan hon vill se dej, att vara stolt over dig. jag forlorade min bror som endast var 23 ar i en bil olycka 2007. detta aret var det varsta jag varit med om. :'( jag och mamma upplev det som ett mardrom i 2 hela ar. vilket detta inte spela nagon roll hos Demir. men men. han finns kvar i varan hjarta for evigt :'(jag kommer att fortsatta lasa din blogg i fortsattningen och hoppas att du far all lycka i livet och leva i ett sakert och fritt liv(K)ps! forlat om du inte for ngn a, a, o men jag skriver det men det kommer inte fram. :S

2010-04-02 @ 23:21:23
Postat av: S E V D A svarar!

sv: heej! va kul :) har också varit i italien några gånger förut, skit fint där! Hoppas du får en trevlig resa!aa det va skit svårt att gå vidare efter hans död, men det har gått 10 år nu så det är lättare nu...shit:( jag beklagar sorgen! Måste va skit jobbigt för er :( Han vakar över er nu från himlen <3Aa va kul att du kmr fortsätta följa min blogg :) tack så mkt och detsamma!! :) och det är lugnt om du inte har åäö, förstår ändå det du skriver hehe (:

2010-04-03 @ 14:24:14
URL: http://sevdas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0