smal/tjock WHATEVER?!

Asså jag blir så tröööött på folk som ska klaga över hur smal jag är, folk som säger , "asså sevda du måste äta, sevda du är föör smal, sevda shiit va smal du är" asså helt seriöst, tror ni att jag lever på vatten och luft eller ? och säger INTE alla nu men faktist de flesta som sagt att jag är sååå smal är fan liite överviktiga, iaf myycket bredare än mig, asså ibland har jag bara lust och ba "hellre smal än överviktig " men så lågt sjunker jag inte, om jag ser en tjock människa eller om någon/några av mina vänner är lite överviktiga, inte fan säger jag till henne/honom "gå ner i vikt, du är såå tjock, sluta äta!" Skulle få skuldkänslor om han/hon tog åt sig! Det spelar ingen roll om jag har en kompis som har anorexi eller fettma, jag älskar inte någon person för dens utseende, det är INSIDAN som räknas!

JA jag är smal, men INTE överdrivet :S!! jag har fan inte någon anorexia eller något :S? som igår frågade jag flera gånger doktorn om jag är för smal eller underviktig.. och om jag bör väga mer än nu...han sa att jag är helt NORMAL och vi kollade på en sån grej till och med för att se om jag va underviktig eller inte, jag var på normal strecket, visst det var skit nära underviktig men fortfarande KNAPPT underviktig :)

asså seriöst jag behöver INTE veta av andra att jag är smal eller inte jag vet det själv herregud :S tror ni att jag ska typ "märka" och ba "OMG OMG ÄR JAG???!!!" -.- jag kollar mig i spegeln 239405 gånger om dagen så jag vet mycket väl om hur min kropp ser ut :)

Visst jag är inte så nöjd med min kropp, det är inget jag kan neka, jag önskar att jag hade några kilon till, och var lite bredare, men faktist så föredrar jag smal än tjock iallfall! Och det som är så bra med mig är att jag kan äta huur mycket jag vill ändå så blir jag ALDRIG tjock, längre :D! Hahah tro det eller ej men jag VA ÖVERVIKTIG när jag var mindre, typ till 3an! Och jag tror det är jobbigare att vara tjock, för att då måste man tänka på vad och hur mycket man äter, skulle aldrig klara det asså äälskar mat ! jag äter hur mycket onyttigt, fett och godis som helst, jag bryr mig inte för jag kommer aldirg bli tjock för jag har de generna hahah! ;)

Det är såhär jag är, acceptera eller tagga långt!¨

update: jag har aldrig sagt att jag ser ner på tjocka människor, det gör jag INTE! Jag sa bara enligt mig, hellre smal än tjock, menade inget illa mot tjocka människor!

Kommentarer
Postat av: metin

du är smaaal asså ät mer!

2010-03-20 @ 19:48:52
Postat av: S E V D A svarar!

ha-ha-ha -.-

2010-03-20 @ 20:08:41
URL: http://sevdas.blogg.se/
Postat av: Anonym

visst du har rätt får oxå ofta höra "ät mer anorexia barn" men du borde tänka på dom "feta" som läser din blogg. Dom kanske tar illa upp, och minst sagt dina vänner som kanske är "feta" när du säger "hellre smal än tjock" kanske du sänker någons självkänsla. Tänk på d.

2010-03-20 @ 22:19:13
Postat av: S E V D A svarar!

sv till anonym: Ja, det kanske de gör men jag har INTE sagt att det är fel att vara tjock,jag ser INTE ner på folk som är tjocka, om jag ser en tjcok människa så säger jag inte till den att banta eller något, jag sa bara min åsikit enligt mig så föredrar jag smal än tjock! Menar inget dåligt mot tjocka människor, så de borde inte ta åt sig,

2010-03-21 @ 17:24:51
URL: http://sevdas.blogg.se/
Postat av: Hermona

Förlåt om jag lägger mig i lr ngt. SNälla ni som skriver så onödiga kommentarer du högst upp, jag ber dig. väx upp. Att snacka om olks vikter, utseende, personlighet mm är ngt personligt och inget man driver om. Så varför vill du utsätta dig själv för allt detta? Är din kropp perfekt lr? Det finns ingen gräns vart normalkroppen går, det finns över 100000000 olika kroppsformer och så det går inte att säga normal? Så jag förstår Sevdas åsikt och jag håller med henne fullständigt. men du som gillar att fortsätta kommentera när hon skrivit att hon blir irriterad och tar åt sig, vvad behöver du då? "äta mer" lr banta mer? ta inte illa upp.jag ser människor som jämlika, bryr mig inte om deras kropp lr ngt.

2010-03-24 @ 20:53:02
Postat av: Anonym

du har så rätt sevda!

2010-03-30 @ 00:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0