3 år sen idag, Vila ifrid Jonas <3

Exakt 3 år sen nu du lämnade jorden... exakt 3 år sen jag sista gången fick träffa dig...jag minns sista gången jag såg dig, det va i skolan på övervåningen jag gick upp och du skulle ned vi hälsade bara och jag minns dagen efter du dog när alla i skolan fick veta, jag har aldrig sett så många i skolan samtidigt gråta... alla va helt deppiga och grät hela tiden och det va första gången på många år jag såg killar gråta i vår skola... det kom som en chock för oss alla, liksom varför just Jonas? Varför just han av alla människor?!

Jag hann känna dig i 6 år och trodde att vi skulle känna varandra längre.. och aldrig trodde jag att du skulle dö så ung, du hann bara bli 15 år det är ingenting, du hade hela livet framför dig!!! Även fast det gått 3 år, även fast jag var på din begravning och på din grav efter några gånger, så känns det ändå fortfarande overkligt! Det känns bara som att du flyttat utomlands eller något.. Du fick en tragisk död som ingen förtjänar... :(

Jag hoppas att du är på en bättre plats just nu, och mår bra! Jag kommer aldrig glömma minnerna med dig, ditt skratt, din röst och allt! Jag hoppas att vi en dag kommer ses igen, på andra sidan... i paradiset!

Vila ifrid Jonas Al-fakhoury! Jag saknar dig :(<3

Låten som får mig att ALLTID tänka på dig, du älskade den här låten! Mario - Let me love you

1992.07.30 - 2007.10.25 :'(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0