3 våldtäckter i sthlm bara på EN natt?! WTF ?!

Jag har skrivit förut att jag är skit rädd alltid när jag är ute ensam pga allt skit som händer ute och nu det här också? 3 våldtäckter på EN natt oomg!!! Vafan äre som händer? Hur fan kan man må "bra" av att våldta folk? Att ha SEX med någon som skriker,gråter och inte vill?!! Har de ingen skamm i kroppen alls? Jag hoppas verkligen att de hittar de där äckliga horungarna! Och sen hoppas jag att de får låångt fängelsestraff för det är de värda!

Nu blir jag helt seriöst mer och mer rädd för varje sak jag hör... en va i solna inatt också då jag var ute och haga norra är fan nära mig!!! Om jag missar senaste tåget från sollentuna brukar jag alltid ta den där nattbussen å då får jag gå av i haga norra!! Fyfan!

Jag hoppas bara att det aldrig kommer hända mig! Alltid när jag är ute ensam SPRINGER jag hem, pratar ALLTID i telefon heela vägen hem tills jag är inne i porten, såå rädd är jag! Det är helt sjukt att det ska vara såhär, man ska kunna va ute sent på natten utan att vara rädd hela jävla tiden!!!! Jag tycker så jävla synd om tjejerna som blivit utsatta för något så hemskt, hur fan orkar man må bra igen efter en sån händelse? Hur fan kan man försöka få ut en sån händelse ur tankarna, det värsta är att det aldrig händer! Alltså sån händelse glömmer man aldrig, sån händelse får man bära på resten av livet! och hur ska man nånsin våga gå ut själv igen ?!

UPDATE: DET VA 4(!!!) som blev våldtagna igår och 2 I SOLNA BARA!! Ena va i haga norra och den andra i solna station runt 3 tiden :| jag va i solna station igår vid halv 2 och var där förrigår vid 3 tiden.... verkligen så jävla tur att det inte var jag.. ijuförsejj jag va inte ensam som tur men jag brukar ju va där ibland ensam...helt ensam..


Kommentarer
Postat av: ester

sv: fan vad grymt!

2010-10-24 @ 22:26:57
URL: http://jdiid.blogg.se/
Postat av: Jasmin

läskigt..

2010-10-27 @ 18:23:17
URL: http://countingsheeps.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0