B-R-I-I-I-I-N-N-N-E-E-R!

Heej! Kom hem precis. Var först i kista med Lisa, vi storshoppa lite klänningar, halsdukar osv! Visar sen! Sen åt vi på taco bar där med hennes syster och kompis. Och senare efter det drog vi till cafet och chillade bara med några, sen gick vi till max och åt maat med Alex å hans kompis Ivar ! Lisa bjöd, skit snäll är hon!

Och nu är jag hemma och jag loggade in på fb... och ser att jag fick ett meddelande från min kompis Sam och han frågade är det du som är "Lena Baud" på fb :S? ASSÅ JAG BRINNEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VEM FAAAAAAAAAAAAN orkar slösa sitt fucking "LIV" på att BAXA ANDRAS BILDER oooch LÅTSAS ATT VARA DEN PÅ DE :S?! Aasssåå är de seriööösaa?!! INTE Första gången som hänt mig, det här är typ 3je gången på fb och det har hänt en gång på pea också! Asså den här gången hade idioten baxat HALVA MITT ALBUM TYP!!!!! :O Hon hade över 30 bilder, och det va inte bara jag på bilderna, det va bilder när mina vänner va med också! Och hon baxa bilder från min BLOGG Också :S?? Människan stalkar min blogg tydligen och tar bilder här!!!

Aaasssååå kan människan göra ngt åt hennes FULA ANZIIIKTEEEE IST FÖR ATT BAXA ANDRAS BILDER JÄVLA HORUNGE ASSÅ!!!!!!!!!!!!!!! :@ HON ÄR TYDLIGEN SÅÅÅÅ FUL SÅ HON SJUNKER SÅÅ LÅÅÅGT ATT BAXA ANDRAS BILDER Å LÅTSAS VA HON PÅ :@! Hon behöver nog skönhetsoperation asså! Asså människan bor i FRANKRIKE asså hon har addat massa hon inte känner jag förstår inte franska man gjorde lite google translate och folk skrev typ "va fin" å sånt på bilderna på hennes fb PÅ MIG Och hon ba mercii=tack sen när de fråga "vem är du?" sa hon "lena osv" Min kompis märkte de där fake facebooken genom hans kusin som bor i Frankrike,

så aaa nu kliiiar mina händer så ska skriva ett långt hatbrev och ANMÄLA BRUDEN!!!!!!!!! :@ Såå om ngn som heter Lena Baud på fb och addar er, ACCEPTERA INTE! För det är INTE min facebook!hahahah seriöööst?! Kolla vilken tid hon lagt ner av sitt värdelösa liv på ANDRAS BILDER???!!! HUR PALLAR MÄNNISKAN:S ASSOO YOUR FUCKING BITCH I KNOW YOU ARE STALKING MY BLOG, PLEAASE GET AA LIIIIFE!!!! AND GET A FACE HAHAHAH!
HAR DET HÄR HÄNT ER NÅGON GÅNG`?!


Kommentarer
Postat av: Pelin

Assså SEEVVDDAAA!! AAAHHH DE HAR HÄÄÄNNNTTT!! HAHAHHA OOMMGG DE HAR HÄNT MIG ME O DET VA EN TJEJ FRÅN TURKIET SOM HADE BAXAT :@ Vet du va du gör, skriv ditt namn på alla dina bilder, vet att de e många men va fan ska man göra när dem gör så! MAN BORDE FAN POLISANMÄLA!

2010-10-16 @ 20:23:43
URL: http://peeliiins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0