god natt<3

I morgon börjar jag egentligen kl 8 men vi börjar 9:30 istället för att vi ska till Inzo i tyresöö :D! På vår frisörlektion ska vi shoppa lite frisörgrejjer finns aaallla frisörgrejjer typ! De är så fula på deras hemsida det står inte hur mycket det kostar men det står mått och allt annat -.-! Aja ska ta med mig typ 1000 för säkerhetskull man vet ju aldrig! Tror jag inte ska slösa så mycket, ska bara köpa en locktong, plattång & värmeskydd typ! Sen kommer jag sääkert hitta mer där haha! Sen efter har jag svenska fan va jobbigt att åka tillbaks till skolan ååååååååh -.- om jag ens kommer orka åka tillbaka..

aja nu måste jag sovaa! I MORRN ÄRE FREEDAAAG YEES :D! Goodnaatt<3


Kommentarer
Postat av: Angie In Turkey

Du leker att du bryr dig om din hy, men sen ifragasätter du syran???? assa inte syran som i folk fran syrien, utan syran som bränner i fejjan!! Tkr du är en riktig mes nu, rent ut sagt. Vem bryr sig om syrskadad hy när man kan fa den helt ren?? allahhalla ya.

2010-10-21 @ 23:54:50
URL: http://angielovely.blogg.se/
Postat av: Angie In Turkey

juste, har ocksa ett annat tips. Du vet haret kan ju ocksa fa bakterier osv eftersom man tar i det mycket osv med händerna.. sa du kan bränna bort bakterierna med en svetsbrännare, du vet san man svetsar fast stal med? Da renas haret jätte mycket. Du borde igentligen veta detta som gar frisör men aja...

2010-10-21 @ 23:57:55
URL: http://angielovely.blogg.se/
Postat av: Sofiya

Sv: Tack! :)

Jag har bott i Turkiet i ca. 1½ år.. Ne är inte turk, halv iranie och halvv svensk. Du har varit i Alanya va?

2010-10-22 @ 09:23:10
URL: http://sofiyaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0