MVG på första frisörprovet :D !!

Heej! Kom hem precis, kunde inte blogga igår för var inte hemma på hela kvällen och kom lite sent hem så duschade och sov direkt efter!

Vi hade prov idag i frisör inte teori utan man skulle göra en håruppsättning som vi fick pröva på att göra förra veckan EN gång! Då klaga hon på att min inte va helt renkammad, inte så hållbar(frisyren) typ hah men det är svårt för man fick intee använda hårprodukter på den här plus så är det svårt att få bak allt hår bakom örat för det är fan plastdocka , mkt lättare på ett riktigt huvud! Så den skulle vara perfekt, hon va peetnoga med vilket håll den va kammad, hur hög uppsättningen var och helheten osv osv.. och jag fick MVG!!!!!! :D Blev skit glaad haha!Trodde fakist iiinte att jag skulle få det trodde typ G, max VG.. För de flesta fick typ VG & G ! Brukar aldrig få MVG asså hahaha men nu fan är det här BARA början ;) och det har börjat bra! ska skriga så jag får MVG på resten av det vi kommer göra i Frisörteknik A och resten av frisörteknikskurserna!

Man märker verkligen att jag får mycket bättre resultat när det är något jag gillar/älskar att göra, mest praktiskt dåra! Det är då jag anstränger mig mer och mer inriktad på att lyckas! När det är tråkiga ämnen tyvärr så satsar jag aldrig på MVG då vilket man då borde göra ändå, men vet inte är föör laat plus när det är svårt och tråkigt brukar jag bara satsa på G och max VG!

HAha mvgt gjorde mig på bättre humör kan jag säga asså... va på kefft humör i morse haha men nu ska jag äta mellanmåål! Hörs senare :D<3

faaaan jag skulle tagit kort på min MVG mästervärk faaan :( haha glömde bort! Så¨ni får istället se min keffa permanent jag gjorde förra veckan haha! Skit jobbigt att få de raka och fina -.-!asså frisör är så roliiigt!! Fuck sam jag gick i innan asså ångeest linje verkligen mest tråkiga ämnen, det roligaste va typ geografi, invuduella val... och nv ska vi ju inte prata om, skulle tagit självmord efter en vecka haha! Nej men asså det är ju olika från person till person, det beror ju helt på vad man vill bli och vad man tycker om att göra! Jag tycker sam är skit bra och gå om man inte vet vad man vill bli, MEN man MÅSTE läsa vidare föör att BLI något, samma med NV men Nv är ju ändå bredaste linjen alltså man kan typ bli allt efter! Och om man vill bli doktor och sånna stora grejjer ska man ju såklart gå NV men skulle aaldrig gå om jag inte visste va jag ville bli!

Kommentarer
Postat av: Alexandra - vadfanskajagheta

sv: hihi tusen tack :Dååh rulla permanent var det tråkigaste ja visste när ja gick frisör haha ;D

2010-10-15 @ 13:57:22
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: angelica

hur mycket poäng behövde du för att komma in? :)

2010-10-26 @ 18:24:15
URL: http://eangelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0