Varför är vissa folk otrogna?

Jag har alltid undrat när jag hört att någon varit otrogen mot någon så tänker jag alltid, huur och varför ?? Hur fan kan man vara otrogen mot en man gillar mkt /älskar..? sånt brukar jag aldrig förstå mig på eftersom att jag själv aldrig skulle kunna vara det, det spelar ingen roll om världens finaste kille skulle försöka få mig eller liksom om man är utomlands och träffar en skit fin kille som försöker hålla på med än det är fortfarande så feeel! man kanske skulle ha "kul" för stunden men sen då..? Även fast ens kille aaaldrig skulle få veta det så skulle jag aldrig kunna leva med det.. skulle jag få så grova skuldkänslor och må dåligt av det heela tiden! Och så vill jag aldrig va med om.. Vad tjänar man på att ha kul en kväll sen leva med skuldkänslor ? Ingenting! Och om man har det lite dåligt med sin kille ett tag, inte fan går man till andra då och söker tröst? Det beror ju helt på hur situationen är osv men ändå man ska alltid försöka lösa det! Men jag har hört mycket av mina vänner osv att det finns alltid en anledning till varför man är otrogen... även fast man inte vet om det själv så finns det i undermedvetna!

 

En kvinna har ett oerhört bekräftelsebehov, hon måste ha uppmärksamhet och hon måste känna sig vacker. Definitivt i ett förhållande. Blir hon inte uppvaktad, får höra hur vacker hon är, den ända på jorden som betyder något, det vackraste han någonsin sätt, hur han aldrig skulle vilja ha en annan etc etc. så söker hon detta utav andra. Undermedvetet. Det är inte alltid det leder till otrohet, men ibland. I många fall nöjer sig kvinnan med att bli uppvaktad av andra, men i vissa fall går hon hela vägen. Allt beror helt och hållet på hur förhållandet ser ut. Hur kvinnan känner sig inför sin andra hälft. Om kvinnan skulle vara 100% tillfredställd i sitt förhållande skulle hon ALDRIG söka sig till andra. och är du inte det i ett förhållande så söker du detta tilfredställande känslor på andra sätt. Bästa sättet att få ha sin kvinna för sig själv, det är att tillfredställa henne psykiskt. Hon måste veta hur underbar och vacker hon är och att Hon är ALLT han någonsin velat ha T.E.X.. och verkligen behandla henne skit braa! Det är kvinnans EGO man ska tillfredställa. Och behandlar man inte henne bra, söker hon den uppmärksamheten av andra män..

Någon som håller med mig?


Kommentarer
Postat av: Angie In Turkey

nja, vissa kvinnor söker inte bekräftelse för att dom är säkra i sig själva.. Det handlar snarare om uppmärksamhet fran sin partner pa andra plan, att hon lägger märke till att han bryr sig om henne osv. Det är ju olika fran person till person. Sedan som du skrev är det ju alltid en anledning till otrohet, men först sa säger du varför och att du inte förstar.. Vissa ganger är en otrohet förstaeligt, även om det inte är okej, men de flesta ganger är det inte det.

2010-10-23 @ 17:21:04
URL: http://angielovely.blogg.se/
Postat av: danait

Vet du vad jag tror? Jag tror att folk är otrogna antingen när dom glömmer bort vad dom egentligen har/tar det för givet eller när dom innerst inne inte är nöjda med förhållandet. Alltså dom har inte hittat "THE ONE" även om dom är kära och allt sånt.Det där om kvinnan, tror det gäller män också men inte lika mycket kankse, och shit texten fick tjejer att låta som värsta barnen, if he's with you then HE IS WITH YOU, haha :) Även om komplimanger kan vara bra ;)

2010-10-23 @ 19:37:43
URL: http://willremember.blogg.se/
Postat av: Pelin

Aaasååå jag tycker rent generellt att killar inte kan tänka HAHAH asså menar inget illa, men dem suger på att tänka efter och dem är skumma på nått sätt :o

2010-10-23 @ 23:28:31
URL: http://peeliiins.blogg.se/
Postat av: Anonym

så saaaaaaaaant!

2010-10-24 @ 02:27:03
Postat av: sara

sant!!

2010-10-24 @ 21:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0