har äntligen fått ett nytt bankomat kort!

Heej! Kom hem nyss, följde med Clara till tunnelbanan, och påvägen hem hämta jag ut mitt bankomatkort!!! :D ääntligen kan jag shoppa igen, har varit utan bankomatkort i nästan 3 dagar nuu oom jag döött asså! Känns skönt med en helt ny och reen haha min förra va sliten som fan!

Efter skolan gick jag och Clara hem till mig, vi började packa lite haha hon hjälpte mig, skit snällt! Mycket behövs tvätta innan och jag ska ha tvättstugan på LÖRDAG 1-4 hahaha och jag åker liksom hemifrån halv 6.. streessss! MEn har packat ner det som redan är tvättat och massa smycken och så.. har redan packat ner 8 par örhängen, massor av armband,ringar,solkrämer, 6 linnen, 2 klänningar 2 par shorts och 4 par skor... asså jag är långt ifrån klar gaaah jag ska vara borta EN vecka hahaha asså det är fööör svåårt att packa för en vecka tycker jag!! MEn duktig som jag är ska jag bara packa halva resväskan i den ena resväskan!

åååh nu känner jag mig ännu mer taggad, HYYYYYPPEEE!! Har garvat heela dagen idag hahahahha Clara och jag har verkligen för rolig humor! Sjuka grejjer hände och kommer inte ta upp det här, är ensam hemma just nu och garvar för mig själv hahahah! Ajaaa nu måste jag koncentrea mig för att pluggaaa, och Hoppas verkligen att jag får ledigt, lämnade in ledighetsansökan idag liksom.. lite sent ute kanske haha! Men hörs senare :D!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0