Bankomatkort stulet

Heeej! Kom hem precis. Efter skolan var jag med Armin, Lisa & Venus, vi var i solna centrum och kolla runt, köpte en skjorta (hoppas den passar också haha) sen en skit fin ring och sen gick vi och åt på taco bar.. SEN FÖRSVANN MITT BANKOMATKORT :'( jag är 100% säker på att jag glömde den i tacobar, för jag hann bara gå en bit efter taco bar tills jag märkte att den var borta.. sen tyckte jag att killarna på tacobar verkade skumma när jag gick tillbaka.. jag frågade om de hade sett den och alla sa nej och sen sa en kille "skriv din kod" jag ba "eh vaahh???? hahah nej :S" sen gav jag mitt namn och telefonnr så de kan nå mig "om de skulle hitta"

sen ringde jag snaabbt nordea typ gråtande haha och bad de spärra det diirekt.. skulle inte blivit så ledsen och orolig om jag liksom hade en 100lapp men hade mycket mer än så, men aja det är ordnat nu! Vad är det här för månad som börjat dåligt? I fredags tappade jag bort mitt legg också och spärrat det med.. åååh pallar inte asså! -.- nu går jag runt med mitt pass sålänge.. och om jag tappar bort den också är jag DÖÖÖD.. jag får verkligen INTE tappa bort den, åker fan till Turkiet på lördaag!!

Ajaa nu är jag hemma, i morgon som alltid är jag ledig (skönt som fan) ska nu packa min väska och sova hos Stephanie ikväll! Saknat henne!! Ska bl.a klippa henne och plugga haha! Visar senare ikväll på det fina jag köpt idag! hörs senare <3

hahaha baby jobbar hårt ;D han jobbar för sitt fotbollslag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0