god natt<3

Heej! Ikväll har jag packat bara och inte fått såå mycket gjort.. känner mig sjukt stressad har inte ätit sen kl 5 idag.. när jag stressar så glömmer jag alltid bort att äta, inte bra!

I morgon har jag en låång dag framför mig, först skola 8-11 sen efter skolan ska jag till min gamla skola för att hämta mitt linne från Assi och prata med rektorn om min jävla bild oså.. och sen måste jag köpa en mascara, puder, solkrämer (mina är typ gamla? tror datumet gått ut..euw) ny laddare till min mobil, står inte ut med min andra asså.. måste skicka in ett arbete jag inte börjat på, måste ladda ner massa nya låtar till min ipod, ska gymma en timme typ och sen måste jag rensa kameran, ladda den, packaaa, hämta ut biljetternaa  och sen på kvällen ska jag till club devour.. får egentligen inte men måste dit ändå! Vill verkligen få jobbet och får veta i morgon om jag får det eller inte... tror dock inte att jag kan stanna till kl 3 för måste vakna tidigt dagen efter för att packa det sista och ta hand om småsaker!

åååh säger bara en STRESSIG DAG! nu måste jag sova, bröt löftet igen sa till mig själv att jag skulle sova kl 11 max men nejnej... börjar om 7 timmar.. skit kuul -.-! Ska försöka blogga så mycket jag kan i morgon, har några inlägg jag vill skriva jag har i huvudet nu,såå håll utkik i morgon! Godnatt <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0