HJÄÄÄLP!

Brände mig lite i förrigår när jag solade, fick lite utslag och var skit röd och smörjde på kräm som är mot allergi grej, och det gick bort och det blev bättre dagen efter.. men nu svider det ändå lite fortfarande lite på axlarna,magen och låren.. ska jag fortsätta ta den där "allergi"krämen eller ska jag ta after sun lotion som kyler ner? Eller ska jag bara ta vanlig body lotion? Ska gå till apoteket i morgon och fråga men vill fråga här också först för är skit rädd för att flagna för har fått sån fin färg nu:( var duktig iår att jag inte använt en droppe med sololja, sololja är skit dåligt! Man blir skit brun efter man använt det typ ngn dag men sen efter några dagar är solbrännan goone!

Jag är jätterädd om min hy, jag tar hand om den väldigt bra. I turkiet nu hade jag solfaktor 20 då jag tycker det är lågt i början, tänkte ha 50-30 från början för jag vill få en bränna som ska hålla läänge och så.. men de i apoteket sa "det är som att ha kläder på sig, det är för högt eftersom att det bara är 25 grader, du kommer knappt bli brun" men det va då jag fick utslag första dagen också, köpte krämen och det gick ju över men sen använde jag 30,50 i kroppen ngn dag sen använde jag 20 igen och jag har alltid aftersunlotion! Men vi solade ibland sådära timmar i rad vilket inte är så braa därför jag fått såhär typ och jag hade peelat min kropp jätte mycket, när man peelar sin kropp innan man solar går ju alla döda hudceller bort och huden blir "färsk" så man har lättare för att bli brun/bränd.

här var jag jävligt sliten och det var den här dagen jag brände mig, fick lite utslag och sveed..hahah jag vet mitt ansikte är fortfarande blekt, men jag solar inte mitt ansikte så mycket, för att jag får lite fräknar..-.- :(

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha är inte bra på sånt här :/ gå till apoteket bara!

2011-04-17 @ 23:35:49
Postat av: Anonym

smörj in vanlig kräm

2011-04-18 @ 17:33:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0