TILLBAKS I SVERIGE!

Nu är jag tillbaks i Sverige efter en underbar och oförglömlig resa i underbara Alanya! Kom hem 7 i morse och sov diirekt till 3 typ!Jag skulle bloggat igår men glömde helt bort, hade mycket annat att tänka på, sola, bada, äta, packa och shoppa en sista gång!

Min resa va verkligen underbar och är helt nöjd med allt! Mycket sol,bad, shopping och MAAT haha! Och jätte trevliga människor träffade vi där! Påvägen hem i bussen satt vi med några skit roliga svenskar, de va typ lite fulla och sa så roliga grejjer så vi dog av garv hela bussresan.. de andra i bussen va skit torra och typ sa åt oss att va tysta hela tiden -.-

Sen en tråkig sak hände igår när vi var i taxfree.. skulle köpa massa chocklad och sånt hem.. och när jag skulle betala så märker jag att min plånbok var BORTA!!!! :'( Jag leta och leta mn hittade verkligen inte den.. fick paniik gick till polisen i flygplatsen och berättade vad som hänt och frågade om de hittat den, anmälde det, gav mitt nr, namn & adress så de kunde kontakta mig om någon skulle hitta den..som tuur hade jag bara 100kr typ men blev mest sur över min plånbok och mina choklad jag ville köpa haha :( och mitt nya bankomatkort ... ringde sverige diirekt och spärra den! Så det är lugnt nu.. men kul att jag hade 0 kr hem liksom... men som tuur hände det inte påvägen till turkiet då jag hade mycket pengar med mig,hela resan skulle varit förstörd annars! Såå man kan säga att jag hade tur i oturen

Jag förstår inte, varför ens sno ngns plånbok? Jag e 100% på att någon tagit den.. för jag är extra noga med plånbok och hade ju den i samma väska som pass och allt.. Jag hoppas att den personen som snodde min plånbok att det en dag kommer hända de också, då kan de tänka tillbaka på att det de gjorde va FEL och säger bara KARMA IS A BITCH!!

Uptade: HELVETTEEE Kom på att mina piller var i min plånbok också! FAAAAAAAAAN :( de är jätte viktiga!!! Måste gå till apoteket i morgon och köpa nya..

Har eran plånbok också någon gång blivit snott/försvunnit?

Kommentarer
Postat av: Anonym

de e fett hemskt att bli av me saker :(

2011-04-18 @ 02:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0