Inbjudare på fester...

En sak jag aaldrig har förstått mig på och det är INBJUDARE till fester osv.. asså hur kan man skämma uuut sig så mycket genom att komma in till en fest man inteee är bjuden på hahahah? Asså jag GARVAR åt sånna människor, pinsamma till max asså! Jag är sådär att om det är en stor fest på g och många av mina kompisar ska komma och om jag inte är bjuden men ändå vill komma så kommer jag ju såklart inte ???!! Även fast mina kompisar kan säga "joo kom bara du är säkert bjuden" Jag säger alltid nej då, tänker "men tänk om jag inte 'r bjuden, vad gör jag där då liksom?"

Och en sak som är också är PINSAMT är att man åker äända till festen och vid dörren frågar sin kompis typ "fråga sevda om det är okej att jag kommer" 1 min efteer ser man den personen komma upp, då fattar man ju att den åkt ända till festen för att den förväntat sig att jag skulle säga ja, det va många som kom inbjudare på slutet av min fest, jag hade skit kul ändå så jag pallade inte bry mig på slutet och bara lät de komma.. och sa ja till många i slutet..men asså hur kan man vara såå säker på att man får komma in när jag INTE bjudit den ? Tänk om jag ba "nee det får hon/han inte" då har de ju åkt i onödan hahahahah asså jag orkaar inte! Annan sak om man frågat innan liksom så jag vetat om det!

Och sen också tycker jag är lite pinsamt är att när man aldrig annars hör av sig och när man råkar ha fest så skriver folk som inte hört av sig på år och ba "hörde att du har fest.. och du bjuder inte mig vaa, fett taskigt :O" som att jag ska få ångest och ba "naaaww stackarn" asså det där är lite falskt tycker jag, om man aldrig annars hör av sig ska man inte förvänta sig en inbjudan på en fest come oon..
en bild från minfest, faan va kul jag hade hela tiden! Tack vare mina fina vänner som gjorde min födelsedag helt underbar<3

Någon som håller med mig?! Har ni varit med om att någon inbjudit in sig på eran fest?


Kommentarer
Postat av: Zlatan

Släng ut dem med huvudet före ;)

2011-04-09 @ 01:35:59
Postat av: Anonym

jaa de har inge liv asså hahaha!

2011-04-17 @ 21:24:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0