AWESOME KVÄLL! 1 DAG KVAAAAAAAR :D

Heej! Kom hem precis, är skiit tröööttt! Jag, Kassandra & Kajsa drog först till nivå och sen drog vi till Nype, det va sjuukt mycket folk! Och fan va det regna, shit assåå, tur att man hade paraply! Men mina skor hade typ 1kg vatten.. inte najs asså!

Efter drog vi till donken och åt(standard) äter där typ 4 gånger i veckan utan att överdriva.. fan asså vrf går jag inte upp i vikt? Hahah sjukt

har så jävla ont i mina been och fötter, vi körde aall iin, dansade heeela tiden! Nu ska jag tvätta bort sminket och soovaa,, har foortfarande inte ens börjat packa än:|! STREESS! I morgon måstejag vakna "tidigt" vid 1-2, ska tvätta, eller mamma rättare sagt, måste välja ut kläder vilka jag ska ta me mig osvosv, och sen måste jag färga håret, och sen måste jag packa, träffa några vänner för att få mina kläder, och sen dra till the voice, och efter kanske jag ska på efterfesten.. om jag pallar haha! Men jag ska vakna kl 7 på morgonen dagen efter :( såå kommer typ sova 2 timmar om jag ska ut efter the voice?! Hmm.. men ääh man lever bara en gång och sommaren är slut snart, och jag kan sova på flygplanet haha!

Aja men nu måste jag soooovaa, lägger in bilder från idag senare i morgon! Godnatt alla!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0