HAHAHA skaam för turkar för att jag stava fel på ETT ORD?!

Postat av: ALARA

ASSÅ SERIÖST SE DIG FÖR NÄR DU SKRIVER OCH VET DU INTE VAD DET HETER SÅ SÄG BARA JAG GICK TILL EN GATA.
för i helvete den gatan heter inte BAGDAD hahaha trög!!
Den heter BAGDAT CADDESI inte nån fucking bagdad

du är så hmla svensk skam för turkar !!

2011-08-26 @ 16:38:15

Svar: Hahahhahahaah asså heerreguuud vilken jävla damp man kan få för att jag stavade fel på ETT ORD och en bokstav? Du Alara jag veet att den heter BAGDAT caddesi asså vafan jag är född här i Istanbul , och bodde här i Suadiye som ligger exakt vid BAGDAT caddesi i 7 och ett halvt år troru fan jag inte vet eller??!! Vet du hur snabbt jag skrev när jag skrev det där inlägget?

Och huuuur faaan kan jag vara SKAM för turkar för att jag stavade fel på ETT ORD HAHAHAHAHA shiiitt asså jag orkar itne, eftersom att du skriver så och du verkar "veta allting" så gissar jag att du är turk, DIN kommentar är SKAM för turkar, inte jag som skrev fel på ett ord hahaha shit asså!  Och är jag skamm för turkar för att jag har en svensk mamma? Som gör mig till HALVSVENSK?! hahahah omg!


här är en kommentar jag fick från någon som har hjärna iallafall! Blir så glad av sånna här kommentarer! Tack så jätte mycket <3!!
Postat av:

Fan vilka människor det finns vafan händer om hon skrev bagdad istället för bagdat caddesi orka vara så negativ...Sevda du e så fin och ha det så bra i Istanbul älskar din bloggg..KRAM!!!

2011-08-27 @ 01:12:07


Någon som håller med mig? Hur ska jag vara skamm för turkar för att jag stava fel på ett ord? Och att jag är halvsvensk?! hahaah...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Sevda jag tycker att du inte ska tänka på folk som skriver negativa saker om dig. Slösa inte din tid för sjuka människor... Du är underbar o har en skiit bra blogg KRAM <3<3<3<3

2011-08-31 @ 00:15:51
Postat av: tsenat

HAHAHAHAHAHHAHA fett synd, vissa människor har verkligen inget liv asso

2011-08-31 @ 15:31:12
Postat av: Anonym

kan du nåt om turkiets historia läste i ett inlägg för längesen där du skrev något om ataturk...förbli helsvensk!!!!Här är inlägget

Såhär ser det ut i Turkiet då man försöker gå in på youtube-.-..

Av det jag hört så har De har stängt av youtube för att någon la in någon olaglig video på ataturk -.- men vafan ååh som att det är värsta grejjen -.-!!!Jävla huve aptal klart det är värsta grejen din idiot han var den bästa du hade inte bara fått förbjud för youtube utan du hade tvingats till att bära slöja och skriva arabiska så var glad att han finns och respektera skam över att du som har turkiska namn skriver sånt här,IDIOT

2011-08-31 @ 16:46:16
Postat av: S E V D A svarar!

Svar till anonym Tack så mycket, skit söt är du!! :D stor kram till dig <32011-09-01 @ 16:28:51
URL: http://sevda.se/
Postat av: S E V D A svarar!

*svar till Tsenat: hahahha jag vet xD!

2011-09-01 @ 16:29:25
URL: http://sevda.se/
Postat av: S E V D A svarar!

*svar till anonym2 dvs "Alara"* Assåååå oomg jag har gått i skolan i 2 år i turkiet, vi lärde oss mycket om ataturk troru jag inte vet att han var bra person :S? Jag gillar han också fett mycket för han som du sa gjorde så att man inte var tvungen att bära slöja å skriva arabiska osvosv...Jag har inte sett videon på den förbjudna videon på ataturk så jag vet inte hur allvarlig den var, och jag mena inte att jag inte gillar ataturk jag mena att det var överdrivet att de stänger HELA youtube för att det var en förbjuden video på ataturk, de borde bara ta bort den istället? och kalla mig inte idiot! varför ska jag förbli helsvensk för :S? jag är stolt TURK & SVENSK och det kommer jag föralltiiid att vara! Skulle aldrig färbli helsvensk när jag mitt kött och blod är turkiskt också! shit asså va sägeru för ngt :S skämms du inte?!

2011-09-01 @ 16:29:59
URL: http://sevda.se/
Postat av: LISA

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH vänta... HAHAHAHA.. låt mig bara andas!!! HAHAHAHAH. Asså på gud vilka barngrejer det här är, att flippa över ETT FUCKING ORD SOM ÄR FELSTAVAT, bruden eller grabben alara aa fuck whatever va du nu heter..snälla väx upp och hitta ett eget liv! om det var sååå fel de hon gjorde TAGGA FRÅN HENNES BLOGG DÅ!!! Varför vara så omogen och sitta och bråka om vad som är rätt och vad som är fel?!?! hahahaha aså du måste va typ 8 år.. asså jag kan ine sluta skratta HAHAHA du borde skämmas aså. hahaha shiiiiiit!!!

2011-09-01 @ 16:48:50
Postat av: Rama

HAHAHAH asså verkligen omogen tjej det där. Sevda haha skratta och inget mer! det där var riktigt omoget..

eller hur du borde skämmas som lisa sa.

Hon är den hon är, och även om hon är halvturk så har DU inget med henne och göra. Hon råkade stava fel, shit är det en stor grej eller? skjut dig snälla du.

2011-09-01 @ 17:21:32
URL: http://raamas.blogg.se/
Postat av: manda

hello ther !fin blogg!!den är gullig och lite anorlunda! jo just det jag har veckans stjärna hos mig vill du vara med?:)(som veckans blogg fast min egen idee;))) hehe ja hoppas du gillar det och anmäler dig",och det gör du så lätt genm att bra kommentera inlägget veckans stjärna! på min bloggi:) ha det bra mvh//manda:)

2011-09-12 @ 20:09:17
URL: http://salukis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0