Har tänkt på en sak...

Varför är de flesta/måånga av de finaste killarna, manshoror eller players? Så jävla synd asså haha! Asså det är tyvärr ofta de "mindre fina" killarna som har hjärta av guld, de som är en 10a på utseendet är oftast manshoror, dvs varit med allt och alla eller players som inte är ute efter förhållande...
Nu drar jag verkligen INTE alla över en kant.. och syftar inte på någon speciell kille, men av min erfarenhet så har jag tyckt att MÅÅNGA av de skit fina killar jag träffat/pratat med har antingen varit me allt å alla eller bara ute efter en sak...

Och sånt där äcklar mig asså, vet inte varför men jag skulle aldrig kunna bli tsm med någon kille som hållt på me hur många som helst.. det finns gränser asså... visst man kan göra misstag, allaa gör misstag man inte är stolta över, och egentligen ska inte det förflutna förstöra sin framtid.. men som sagt det finns gränser tycker jag iallafall!
Och ofta äre också såhär att de skit fina killarna har så jävla mycket luft och tror bara för att de är skit fina "att de kan få vem de vill" sånt stör mig också, det är oftast därför de haffar allt och alla för att "bevisa" att de är så jävla snygga och "kan få vem de vill", men man måste ha lite respekt mot sig själv också.. man kan inte hålla på så hela tiden, sen den dagen de vill ha seriöst och om de hållt me över 500 pers då om tjejen bryr sig kanske hon blir..äcklad?

En sak också hahaha vissa killar som varit skit fula, aldrig fått tjejer när de va yngre.. sen helt plötsligt förändrar de sig, blir fina å får tjejer, då överhypar de för det och håller på me halva världen hahahah så synd sånt där asså!

Någon som håller med mig?

Kommentarer
Postat av: Anonym

såå sant

2011-08-06 @ 04:37:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0