Istanbul dag 11 Herkeze Iyi bayramlar <3

Heej  alla! Just nu sitter jag på starbucks coffee heelt ensam hahahah så jävla pinsaamt alla kollar på mig :(! men min kusin sover typ fortfarande? omg haha jag vaknade kl 10 i morse!! för att de sa att de skulle komma till oss runt 11 för att säga hejdå för de skulle till sitt sommarhus, men de kom vid 2tiden och de sa att de åker i morgon istället haha så jag sov typ 2 timmar , jag somnnade runt 4 inatt drf jag va helt dööd! Sen har min kusin jag skulle träffa här fortfarande inte vaknat så jag gick ut själv istället haha!

Asså shiit stora skillnaden mellan mina hem i turkiet och sverige är att min familj här är så öööverdrivet ÖVERBESKYDDANDE! Asså jag förstår att man kan va orolig lite sådär men asså till en viss gräns... nu när jag skulle ut min farmor ba jag blir rädd lalala hinner du gå in på datan i 10 min? jag ba 10 min??!! ska jag springa me datan så den ramlar neej jag kommer typ om 1 timme.. hon är rädd och kl är bara 7 här och det är soligt liksom.. jag är 10 min ifrån farmors hus.. sen min kusin bor snett mittemot min farmor.. när jag skulle hem kl 12 på natten så brukar de följa me mig till porten eller stå vid deras grind å kolla tills jag är hemma... sen har de sådär dörrvakter, vakter som vaktar deras hus och så, så de bad vakten följa me mig halva vägen och kolla övergatan tills jag är hemma.. haha känns som att jag har body guards asså! hahaha fett pinsamt det kändes!

ajaa men ska sitta här ett tag till och sen ska jag gå till min kusin och väcka henne haha omg hon somnade typ 7 i morse så drf hon sovit heela dagen! Nu har jag bara 2 heldagar kvar :( ska verkligen iinte sova ut hela dagarna, i morgon ska jag till fenerbahce med en killkompis för att sola och badaa! äntligen asså haha det är skiit fint där , min mamma och pappa var medlemmar i fenerbahce kulubu förut, det är ganska dyrt att gå in för att bada och sola om man inte är medlem! men ajaa ha det så bra alla!


hiit ska jag i morgon ! fett dålig bild haha men de har strand också man inte ser på bilden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0