godnatt <3

Heej! Idag var jag först i solna c, skaffa nytt bankomat, mamma la in pengar på mitt konto osvosv, sen drog jag och Tsenat till elgiganten och lämna in min kamera på lagning.. snyft :'(! de sa att det tar 2-3 VECKOR!!!!!!!!! Gaaaaaaaaaah asså vrf e jag så fucking lat med att lämna in sånt föör? Om jag hade gjort det direkt efter turkiet så skulle jag haft min kamera hel å fungerande nu -.-.. ajaaaa nu sitter jag här utan en jävla kamera och kommer bli pyskaad och neej jag klarar inte på min mobilkamera :S den är keff i mörkret!

Någon jag känner som kan låna mig sin kamera i 10 dagar bara? En ganska bra helst, asså helst över 10 megapixel iaf..skulle vara skit snäällt! Ska ju till istanbul

ajaa sen åt vi i pizzastugan och sen drog jag till jobbet! Efter jobbet drog jag till ung08 med Lisa & några vänner! Och sen avslutades kvällen som vanligt.. ett mål på max haha! Nu ska jag försöka gå lägga mig, i morgon ska jag bara till jobbet och sen till ung08 en stund och sen ska vi ut, men vart än vet vi inte!

nu ska jag ringa ett samtal, och sen sovaa! Godnatt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0