19 december

Heej! kom hem för en stund sen, stannade kvar i skolan ett tag för att ha "möte" lr va man säger med våran assistent vi har på frisör, fan va skönt det va att snacka ut med någon som föörståår än och lyssnar menar det sjuka är att jag inte känner honom men det kändes så bra och rätt att snacka med honom iallafall! menar jag kan aldrig snacka så mycket om mitt liv så öppet med någon jag inte känner, Asså jag är ingen sån som kan gå till en pyskolog, rådgivare eller kurator å be om hjälp! Asså det är oftast 50åriga kvinnor som bara säger "mm, aa, förstår.. mm aa" assåå nej tack!

Eftersom att det hänt lite grejjer i mitt liv på sistonde som gjort så att jag inte pallat med skolan så har jag tyvärr hamnat efter ganska mycet, så han kommer hjälpa mig. Tror hans hjälp kommer hjälpa mycket faktist! Ska snacka med honom igen på onsdag.

Aja efter skolan så småshoppa jag lite, köpte ansiktsmasker, hårinpackning, hårspray, peeling, ögonbryns borste, pinsett och puder borste! Sånt jag behövde liksom. Lägger upp shoppingen senare, har mycket shopping jag inte visat på länge fan pga att jaag inte kunnat blogga normalt!
Sov 2-3 timmar inatt så känner mig inte direkt utvilad men jag pallar inte sova nu för vill försöka somna inatt lite tidigare än 5-.- aja ska ta det lugnt nu och vila sen kanske jag ska träffa en kompis senare! Hörs senare
färgade Sofias utväxt med Magdalena idag på frisör lektionen! HAHAHAHA bilden ser verkligen ut som att jag matar magdalena med borsten me färg på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0