2011

Shit kan inte fatta att det är snart 2012!! Det här året har gått föör för föööör snabbt! Jag har gjort så sjukt mycket detta år. Har haft underbara tider, men också värsta dagarna i mitt liv. Så det här året har varit upp och ner haha, men för det mesta så har jag haft det bra och roligt! 3 resor till Turkiet hann jag med iår, 1 vecka i april med Armin, 1 vecka med Aylin och Alale i juli och 2 veckor i augusti-september i Istanbul själv med mina släktingar och vänner, det var galet alla de 3 resorna och minnen för livet jag aldrig kommer glömma!

Jag har träffat så sjukt mycket nya människor som jag blivit glad att lära känna, sen har jag också fått nya vänner som blivit några av de närmaste!Mycket skratt har det blivit det här året men ganska mycket tårar ibland också.

Det här året vill jag ska bli bättre än förra året, ska ändra lite på mig själv faktist. Nu när skolan börjar igen så ska jag verkligen ta tag i skolan, har 1,5 år kvar och vill verkligen göra den tiden till den bästa tiden av skolan, vill verkligen lyckas och nu när jag mår bra så vill jag verkligen gå varje dag, göra läxorna i tid och göra mitt bästa för att gå ut med bra betyg! Sen ska jag verkligen inte låta träningen gå dåligt igen, vill verkligen hålla igång nu och mitt mål är att gå upp 5 kg!

Vill inte bara ha sånna mål, ska ändra på mig själv som person också. Ska sluta låta de som inte är värda mig, såra mig hela tiden. Sluta deppa över folk som sårat mig, istället vara stark och "glad" och gå vidare, glad för att de fått mig att inse att de inte är värda mig och att jag förtjänar så sjukt mycket bättre. Jag slösar alldeles för mycket tid på att vara ledsen över när folk gjort mig illa. Men allt som hänt mig har bara gjort mig mycket starkare.

Jag är en föör snäll person, jag gör ALLT för de jag bryr mig om, gör för mycket och får inte alltid lika mycket tillbaka. Ska sluta blunda för det som istället gör mig glad och det jag förtjänar. Och istället försöka sätta gränser, man kan inte förlåta för mycket och låta folk såra än hela tiden. Det är inte alltid lätt att bara "glömma och förlåta" Det funkar inte så i längden, för varje gång jag förlåter folk så sväljer jag allt som hänt, "gräver" ner det och försöker "glömma det" men sen om den sårar mig iigen, igen och igen så är det som att allt det gamla den gjort mot mig kommer upp igen och allt blir på samma gång och det blir bara mycket värre...

Aja men man lär sig av sina misstag, ska nu duscha och träffa Alale vi ska sola solarium, hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0