Gymmat helt själv idag!

Heej! Kom hem för en stund sen! Gick till gymmet idag helt själv haha! Ska inte låta mig själv bli så lat igen!! Har inte gymmat på ett bra tag nu för att det hela tiden kommit saker ivägen!! men Ingen kunde följa med idag å tänkte fan måste gå själv någon gång kan inte vänta hela tiden att ngn kan följa med! Såå jag tvinga mig själv och gick till gymmet själv! Har alltid tyckt att gå ensam till ställen över huvudtaget är tråkigt å skämmit men det va inte så farligt som jag trodde haha! Jag koncentrerar mig bättre när jag är ensam å lyssnar på musik och är i min egna värld haha! Men ändå så är det roligare att gymma med vänner!

Mitt mål är att jag ska sluta bli så lat, och gå upp i vikt några kilo! Som tur har jag inte det problemet att jag är tjock och behöver gå ner för då skulle jag verkligen gymma mkt oftare men vill bara hålla igång liksom. Och sen mååste jag sluta vända på dygnet!!!! Jag somna HALV 7 och vakna HALV 8 idag!!! Å sen gick till skolan helt dööd! Sen sov jag 2 timmar efter skolan, men det är så slöseri på tid att hålla på sådär, kunde pluggat å va pigg de där 2 timmarna tex eller träffat ngn kompis! Förut när jag spelade fotboll så var jag verkligen i top form och inte så lat men sen när jag slutade så har jag blivit jätte lat!! Inte bra men nu är det slut på mitt lata liv haha! Nu fan ska jag köra oftare!:)

Efter gymmet träff jag siro en snabbis vi gick till statiol för jag ville köpa choklad hehe(a) braa direkt efter jag gymmat)y) men ääh! Ska duscha,äta å sen plugga och efter det sova! Hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0