natttankar..

Jag vet inte vad det är.. ibland känner jag mig så ensam, även fast jag tycker ibland att det är skönt att vara singel, men jag var så van med att sova med någon så ofta, jag saknar närheten, kärleken,  saknar att sova med någon som håller om än och pussar på en på natten, saknar att vakna brevid någon jag älskar, saknar att ha en pojkvän som är som min bästavän också, som man kan säga allt till och litar på, som har hjärta av guld, som man går runt och är stolt över,som alltid finns där när man behöver den, som aldrig sårar än och skiter i vilka tjejer han förlorar och samma för mig då, att man har bara honom i ögonen, skiter i vilka killar man förlorar, bara han finns, bara han!

finns inte många sånna bra killar men de få som finns, vart är de...?!?!

Många killar är oftast tyvärr ute efter en sak, sen hejdå.. det finns inte lika många som är seriösa.

Jag är en sån tyvärr som är blind för de som vill ha mig, och vill ha de som är svårare att få.. men till en viss gräns dåra, en kille som skulle säga "nej jag vill inte ha dig" rakt på sak skulle jag såklart inte fortsätta försöka få den.. bara pinsamt ju men jag gillar utmaningen, jag vill ha något som är lite svårfångat, jag är rätt kräsen av mig när det gäller killar , men när jag väl vill ha en kille, då skaa jag få han också! och jag vill känna mig speciell att just jag av alla kan få den killen och inte "vem som helst" kan... killar är ju också så, killar vill inte ha någon tjej som halva sverige varit med och kan få den hur enkelt som helst.. självrespekt ska både killar och tjejer ha.. men tyvärr så får tjejer lättare dåliga ryckten än killar, om en tjej ligger runt blir hon kallad hora, orre direkt, men om en kille gör det anses det för många, "normalt" eller player och anses mer som "okej" det är såå fel.. men antar att det alltid tyvärr kommer vara så

om man verkligen vill ha någon kille ska man bevisa det på många sett såklart men man måste försöka vara svår(med att gå för långt oså snabbt då..) om man vill att killen ska ta en seriöst, en tjej som är svår mot en kille bevisar att hon har respekt för sin kropp och vill att killen ska stanna kvar.. är man för enkel tjej mot en kille så tappar oftast de flesta killar intresset lätt och tänker "okej..nu då?" "fick henne enkelt" "känner mig inte speciell längre, för att vem som helst kan få henne" och man ska inte leeka svår, utan man ska vaara svår, det är två olika saker!

och killar som är för på och ger inte någon space alls är så jobbiga och jag tappar intresset lätt då.. en kille kan varit skit intressan, tills han tabbar sig genom att vara jobbig och på.. och en kille som jag inte känner så bra i början jag e intresserad av, det räcker med att han gör en liten grej fel eller som gör mig sur, kan tappa intresset så enkelt.. och killar som leker att de kan få vem de vill och genom det leeeker svåra, tappar jag också lätt intresset på..

aja haha kände för att skriva av mig bara.. jag tänker inte jaga kärleken, tänker inte göra om det misstaget igen, när man jagar kärleken så blir det ofta fel, förhasta er aldrig för något, vänta om ni inte känner er redo, om det känns rätt, kör, om det inte gör det.. gör inget ni inte vill eller är redo för!

så jaga aldrig kärleken, låt kärleken komma till dig!

omg kl är 7 snart.... måste sova har möte kl 2 i morgon, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

skit bra skrivet!!!!

2011-12-21 @ 20:48:42
Postat av: Den kära

Hej Sevda!

Ville säga att det du skrev var väldigt bra och djupt!Jag har själv märkt av man inte ska "leta" efter kärleken som en desperat person eftersom då är man förblindad av allt omkring en och ser endast det man vill se och tror på hos individen man har snabbt förälskat sig i. Killar drar såklart nytta av detta och får en att må dåligt i efterhand.Killar som är genuina är oftast de som har väldigt goda värderingar har jag själv märkt. Strunta i den "coola" eller vad de nu är eftersom det är endast en bild de vill förmedla ut. Men de som sig själva och ärliga är de man oftast lär känna på djupet och det är även så (iallafall för mig) man börjar få känslor hos personen. Det tar lång tid att lära känna personen och att utveckla och besvara sin och sin eventuella partners känslor.Kom ihåg att aldrig hoppa i ett förhållande utan att tänka på följderna, har ni verkligen känslor för varandra? hur behandlar ni varandra, hur känner du inför personen. Ett vanligt misstag är att man se sin partner som en som tar hand om en men kom ihåg att i ett förhållande är det ni två och nyckeln till ens hjärta är kommunikation, förtroende och attraktion. Utan detta kommer inget att ske.Men dagen då du börjar få små känslor om personen på djupet kan jag säga dig är en känsla som varken du eller personen du gillar att neka och det är en underbar känsla att uppleva tillsammans med den kära! Så vänta kärleken och låt det utvecklas under tiden emellan er två för det kan vara starten på en vacker framtid för både er två! :)

2011-12-22 @ 00:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0