räääddd :(

Heej! Just nu bloggar jag från min andra stationära data jag knappt använt haha har haft den i snart 2 år och utan att övedriva så har jag knappt använt den ?! hahahha jag köpte den här datan för att jag skulle kunna spela the sims 3 på den hehehe :$ och jag har inte spelat de på typ 1 åår..och för internet inte funkat på den och det är mycket skönare att ligga i sängen med sin laptop haha! som tuur har jag säkerhetskopierat massa bilder å så från min andra innan jag köpte hårdisk! Jag gick in på min data och allt var som vanligt.. heelt plötsligt så ba blir ALLT svart?!?!?! man såg bara lite av skärmen jag ba wtf va hänt?! så jag drog ut kontakten och starta om och man såg jätte lite det va jäte mörkt så jag starta om igen och nu äre heeelt svart man hör att den funkar precis som vanligt när man sätter på den det blir sådära windows ljud och så ni vet men jag ser iingenting?!?!?! helt svart??!

och det värsta av allt e inte om datan e sönder, det är bara att köpa en ny! det är julafton och min födelsedag snart så kan ba önska mig ny, den va ändå jobbig att jag hade råkat fucka touch musen så har använt dator mus ett bra tag och sen att batteriet va sönder så va tvungen att ha den på laddning hela tiden när jag använde den.. det viktigaste är BILDERNAAAA!!! och alla skolarbeten gaah helst låtarna också men skit samma på de det är lätt att ladda ner nya låtar så¨man liksom "får tbx de" men bilder kommer aldrig tbx :'( som tuuur hade jag kopierat 06.07.08,09 och 2010 bilderna till den här datan och nu eftersom att jag e skit nojjig att ngt ska hända med den här datan också så jag säkerhetskopierar aaallt alla bilder nu till min externa nya hårdisk !

men nu e bara problemet om det nu inte skulle gå att fixa min andra data... mina 2011 bilder!!!!!! hade bara kopierat alanya resan med Armin i ett usb minne så de är kvar.. men alanya resan i juli med aylin och alale och istanbul bilderna finns inter sparade troodde jag.. som tuuur tur tuuur hade jag intee raderat från min kameraa! sen har jag mycket sparat i bloggen och fb! men reesten av cambilderna och bilderna från 2011 från sverige har jag ingenstans sparade förutom liite i bloggen, fb och min bärbara data dåra...

jag hoppas hoppas verligen att allt inte försvinner fan!!! det kan väl inte försvinna något när det verkar som att bara skärmen e fel på?! den är ju på som vanligt? Tänkte testa en grej som min vän Raymond tipsa, om inte det funkar ska jag försöka koppla in min stationära datorskärm till min bärbara.. hoppaaas de funkar annars dör jag typ haha! ååh jag hade gjort klart en uppsats jag glömt att skicka till min lärare gaaah om den försvinner måste jag göra om ALLT!!! Kul va -.-! aja nu ska jag bara tänka posetivt och försöka fixa det här nu, måste duscha nu och sen ska jag fortsätta laga och trixa me mina datorer haha, hörs senare!! Har ni något tips om det här så får ni jätte gärna kommentera! tack på förhand!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0