stress daaag

Heej! Fan va stresss hela dagen har varit och fortfarande äär! Igår natt så chilla vi hos några kompisar och sen sov Clara hos mig. Idag efter clara gick på dagen så drog jag till stan med Kassandra, köpte foundation, läppstift, hårspray, naglar, 2 ögonskuggor från make up store och hårfärg!

Sen åt vi på en restaurang i näckrosen och sen skulle vi gå och sola solarium men nej det va kö och vi hann inte vänta, sen drog vi hem till mig, hon hann bara färga halva mitt hår av min utväxt men klarade det sista själv haha har aldrig gjort på mig själv innan!

Så just nu sitter jag och väntar på att verkningstiden ska ta slut och ska duscha sen fixa mig snabbt vid 9 ska jag möta Alale, Mika, Taimaz, Sabina, Tania, Imad och några till för att dra till Lion bar där vi ska köpa våra biljetter tilll i morgon!

Våran nyår kommer spenderas på N-tourage! Vi ville på hemma fest eller lokal innan men vi hitta inga bra så vi drar till N-tourage bara där det kommer bli gaalet! 900pers ska typ komma, galet!

Aja sen efter kommer vi säkert chilla där en stund det är ju fredag, o många vill ut? Men brukar man klubba dagen innan nyår? Jag är iinte hype på att klubba denna fredag iallafall! Isf bara chilla på lion bar sen måste jag möta Jabou för att få min locktång och jag hoppaaas jag hinner sola ikväll! annars kör jag två gånger i morgon istället på dagen haha! Sen ska jag försöka sova tidigt, ska ha ansiktsmask, hårinpackning så man blir fräsh och fin till i morgon, klänningen och hela outfiten är klaaar iaf! ;)

Ajaa nu måste jag tvätta ur min hårfrg, hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0