Frågor och svar, ett tag sen sist.

Postat av: Z

är du kristen? hade för mig att du var turk men det kanske är fel:)

Svar: Nee jag är inte kristen, vet faktist inte vad jag är helt ärligt.. Är döpt som muslim igentligen men jag följer inga regler å sånt och tror inte så mycket på religioner och jag firar jul för att jag bor i sverige, e halvsvensk och halv turk min mamma e helsvensk och min pappa helturk. :)


Postat av:

Ni är såå vackra! Btw, va är det för tatuering lisa har? har alltid undrat haha. Kram!

Svar: Tack så myckeet! :) det står "Ad astra per aspera"och det betyder "mot stjärnorna genom svårigheter"


Postat av: Hande

Hej
jag undrar vad du talar med folk när du åker ner till turkiet ? tex till din farmor och vänner för minns en gång att du sa att du hade glömt eller något.Blir du blyg ofta?eller säger fel?Talar du mycket med de där nere eller svarar du kort ?Många frågor men hoppas du svarar.Jag själv brukar bli jätteblyg och stamma osv.hoppas jag inte är den enda :( du är jättesöt ha en bra dag

Svar: Heej! Jag pratar helt "vanligt", jaa jag har tyvärr glömt en hel del ord, asså förut kunde jag prata jätte snabbt långa komplicerade meningar och det lät perfekt, nu pratar jag inte lika perfekt tyvärr..jag kan säga lite fel ibland på vissa meningar och blir då blyg haha, men alla vet att jag glömt lite turkiska så de förstår mig och rättar/hjälper mig! Första dagarna brukar jag ibland svara lite kort men när jag varit där i några veckor så får jag upp språket väldigt mycket så jag kan prata långa meningar men kan stamma ibland jag me hehe :P! Tack så mycket och detsamma!

Postat av: :)

såg diig! men jag våga inte hälsa haha du är mkt finare i verkligheten, jätte fin tjej!

Svar: Va kul haha tack så mycket! Va inte blyg och hälsa vem du nu än är :)


Postat av: M

vilken serie:P?

Svar: Lale devri


Postat av: Boss

vart gymmar du? :)

Svar: Fitness 24/7, oftast i Solna då :)


Postat av: jksaj

ni har samma näsa haha :)

Svar: haha har aldrig tänkt på det faktist :P


Postat av: Meyya

Hej Sevda, jag har en fråga till dig angående din längd, hur lång är du med och utan klackar?

Vore tacksam för svar! Pss, du har en jätte fin blogg. Puss och kram! :)

Svar: Heej ! Jag är 164 utan klackar och med klackar (beror ju på hur höga klackskorna är) men brukar använda 12cm så då blir jag 176 :)

Tack så mycket :) kram!


Postat av: Evin

Cok tatlisin Sevda, gercekten! Kocaman öpucuk sana!

Svar: Cok tesekkur ederim :) öptum!!


Postat av:

du e seriöst en av de vackraste tjejerna ja sett!

Svar: Fan va söt du är! tack så mycket :)


Postat av: Sara

skiiiiiiiiiiiiiiiiit vacker!!!

svar: Taaack :)

Postat av: Den kära

Hej Sevda!
Ville säga att det du skrev var väldigt bra och djupt!

Jag har själv märkt av man inte ska "leta" efter kärleken som en desperat person eftersom då är man förblindad av allt omkring en och ser endast det man vill se och tror på hos individen man har snabbt förälskat sig i. Killar drar såklart nytta av detta och får en att må dåligt i efterhand.


Killar som är genuina är oftast de som har väldigt goda värderingar har jag själv märkt. Strunta i den "coola" eller vad de nu är eftersom det är endast en bild de vill förmedla ut. Men de som sig själva och ärliga är de man oftast lär känna på djupet och det är även så (iallafall för mig) man börjar få känslor hos personen. Det tar lång tid att lära känna personen och att utveckla och besvara sin och sin eventuella partners känslor.


Kom ihåg att aldrig hoppa i ett förhållande utan att tänka på följderna, har ni verkligen känslor för varandra? hur behandlar ni varandra, hur känner du inför personen. Ett vanligt misstag är att man se sin partner som en som tar hand om en men kom ihåg att i ett förhållande är det ni två och nyckeln till ens hjärta är kommunikation, förtroende och attraktion. Utan detta kommer inget att ske.


Men dagen då du börjar få små känslor om personen på djupet kan jag säga dig är en känsla som varken du eller personen du gillar att neka och det är en underbar känsla att uppleva tillsammans med den kära! Så vänta kärleken och låt det utvecklas under tiden emellan er två för det kan vara starten på en vacker framtid för både er två! :)

Svar: Kunde inte sagt det bättre själv!! jätte bra skrivet "den kära" haha vem du nu är :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0