club devour i morgon!


I MORGON ÄR DET CLUB DEVOUR IGEN! :D Förra fredagen när det var premiär, var det en otrolig kväll man kommer minnas länge! Ni som inte kom missa mycket! Men alla ni som ska komma i morgon, skriv till mig för gratis inträde & glöm INTE att säga att ni står på min gästlista så ni kommer in gratis & glöm INTE att klicka på DELTA i evengemanget!! SES I MORGON ALLA ROLIGA :)!

http://www.facebook.com/profile.php?id=524801506#!/event.php?eid=163725283681155

svar på frågor,.

Postat av:
kan inte du lägga bild på dig o din kille

Svar: Visst kan jag det! Måste fråga om vilken jag ska lägga ut först för att han gillar inte om jag lägger in "fula" bilder på honom

Postat av: Maria
Har hon på bilden med svart hår blogg ?

Svar: Nej Stephanie har ingen blogg men hon har en hemsida som inte är klar än, när den är klar ska jag länka den :)

Postat av: sara
svaara :( !!!

var gjorde du ansiktsbehandlingen?
Svar: Jag svarade på det i samma inlägg men du kanske inte såg då. jag gjorde den på sallong J som ligger i bollgatan vid råsunda stadion i Solna! Det kostade 250kr bara, gjorde en lite kortare behandling.. hon säger att eftersom att jag är ung osv så behöver jag inte ha en längre och dyrare!

Postat av:
Hur kommer det sig att du fixade Paows hår :p

Svar: Genom att min vän Alexis känner henne och de behövde någon som kunde fixa deras hår. Jag känner inte henne, har träffat henne en gång och jag tycker att hon var jätte trevlig och snäll!


Postat av: nyfiken

hej..googlade på serien då jag såg att en bosnisk sångerska spelar huvudrollen. Emina Jahovic..
Blev direkt nyfiken på vad det var för serie då jag älskar turkiska såpor..är helt såld på den som heter binbir gece...
Då jag inte är från turkiet och kan inte turkiska undrar jag om du har lust att bara berätta kort va den handlar om...
Är den bättre än Binbir Gece? som enligt mej är bäääässt!
Iså fall måste jag ju börja se den och lära mig turkiska =)


Svar:
Serien lale devri handlar om kärlek & familjedrama & kärleksdramor som otrohet osv! Det handlar om två familjer, och de lärde känna varandra genom att Lale och Cinar blev tillsammans och familjerna hatar varandra men tillslut bara för att Lales familj inte klarade av ekonomin så flyttade Cinars familj till samma hus (de bor i en skiit stor villa) .. Lales lillesyster Yesim dör för hennes Lales man och gör allt för att få hans intresse och sen dog Lale i en bilolycka och nu gör hon allt för att få honom, hon fick honom att falla för henne men med tanke på att det är hans döda frus lillesyster så ångrar han allt och gifte sig med en annan tjej för att glömma henne. Lales mamma mutar Cinars "farbror" som egentligen är biologiska pappan inte många vet om, hon tvina honom att gifta sig med henne annars skulle hon avslöja hemligheten och han gjorde det och nu älskar han två kvinnor. Det är mycket drama i serien men skit bra!

Och jag har tyvärr aldrig sett Binbir gece så jag kan inte säga om lale devri är bättre eller inte! :/

Postat av: Sara

Vilket land tror folk du kommer mest ifrån Sverige eller Turkiet :)

Svar: Sverige faktist haha, för att jag är blond typ!

Postat av:

santt! vad tycker du: om man rykten som inte stämmer men de går fortfarande, ska man ta åt sig eller vad fan ska man göra? Orkar inte snälla hjälppppp

Svar: Om de inte stämmer som du sa så tycker jag INTE att du ska ta åt dig, för om du tar åt dig är det som att "du ångrar det du gjort" men eftersom att de inte stämde alltså att de va falska så ska du inte ta åt dig!

31 mars 2011

Heej! Idag gick jag först till doktorn och sen gick jag hem har kännt mig fett hängig idag! Åt nyss mat och ska nu plugga, jaaa inget ska komma imellan nu haha! Hörs senare!

godnatt!


Dagens shopping!


inte direkt väärsta fina väskan men den är fin till vardags!

Bik bok :149kr

H&M 99kr!!
Vad tycker ni om min dagens shopping? :)

hemma!

Heej! Kom hem precis, var i kista med Lisa! Där träffade vi Iman & Sotte också! Köpte 2 väskor & en tröja asså jag får aaldrig nog av väskor! Min mamma är lite sur nu för att alla väskor får inte plats i min väskhängare i hallen hahaha det är igentligen en stor för jackor men har väskor där istället :D!

Aja ska äta ngt nu och sen visar jag mina nya fina väskor & linne! <3

En bild från helgen, jag & Kassandra.. ser skit blek ut brevid henne -.- men nästa vecka är jag brun igen :D!


Drake - Find Your Love


hemma från praktiken, nu kista med Lisa!

Hej mina sötnosar haha! Kom hem för en timme sen, fick sluta tidigare idag! Rullade permanent på LÅNGHÅR gaah tog inte lite tid asså.. blev klar efter 1 timmee! Keff jag är... aja men nu ska jag till kista med Lisa, behöver köpa datormus & internetsladd till min andra stationära nya dator jag knappt använt för internetsladden råka jag ta sönder... Hörs senare ikväll <3godnatt <3

hitta en bild från fredags haha! 
Ikväll har jag inte gjort nåånting, redat ut lite saker som hänt bara, känns skönt!En sak måste jag säga, Vad är det med folk som ALLTID ska tro fel och snacka runt om det ?När jag skrev att jag va ledsen, sårad och allt.. måste jag mena min kille då? Är det bara han som han göra mig ledsen och sårad? NEJ! Det är en annan sak att tro först, va tyst om det och FRÅGA mig... men folk har en tendens att så fort de tror något så snackar de till allt & alla som att "de vet" och sen hitta på saker som att vi gjort slut osv, Sluta tro att jag menar min kille hela tiden och snacka om det till folk gaah fett irreterande, sluta lägga er i, snacka bakom ryggar och va som en jävla nolifer-stalker.. Och NEJ jag mena inte min kille när jag sa att jag var sårad och allt, känner faktist fler människor än min kille shit... ajaa nu ska jag sova godnatt! p.s min uppdatering har varit katastroof på sistonde pga mkt, ska bättra mig!

Heej! Just nu är jag på praktik i frisörsa...

mms_img48467 (MMS)

Heej! Just nu är jag på praktik i frisörsallongen, vi kom hem föör sent inatt men det va för att vi missa tvåå bussar,därför det tog tid! Kändes konstigt att festa på en vanlig måndag hahah! Men aja det va kul på studentskivan,träffade många som jag inte hade träffat på länge! Är heelt döööd idag och pallar inte röra mig,vill bara att dagen ska gå snabbt så att jag kan gå hem och sova en stund! Assi gick till skolan från mig vid 8 i morse,hon måste ha somnat i skolan asså hahaha! Aja nu ska jag fortsätta praktisera! Ha en fin dag alla! Hörs mer ikväll!


Heej just nu är jag och assi påväg till fl...

dsc_0192-1 (MMS)

Heej just nu är jag och assi påväg till flempan för att hämta en grej å sen ska vi dra till marietorget där studentskivan är :-D !!Är fett taggad! Efter ska assi sova hos mig :-) hörs inatt, nu blire paartyyy !!:-)


Studentskiva ikväll!

Heej! Duschade nyss somnade fööör sent inatt asså omg, kollade på lale devri till 3 och sen kumde jag inte sovaa
Aja idag ska jag på studentskiva :Dhar aldrig varit på det tidigare, faan både s:t eriks och solna gymnasium har idag åååhh va irreterande!! Ajaa men jag känner mycket fler i solna gymnasium så jag ska på deras! Ska bli fett kul, den är från 22:00 - 03:00 men min mamma vill inte att jag ska stanna till 3 eftersom att jag har praktik i morgon... tycker synd om Assi som börjar 8 i morrn haha! Men hon ska sova hos mig så vi har sällskap hem osv!

Nu ska jag torka håret, ska plugga en stund och sen kolla på serier som vanligt haha! Ha en fin dag alla <3

blev taggad nyss på fb på en bild från Fredags! hahahah ser konstig ut, vad gör jag me läpparna? Ser ut som att jag har underbett..

en låång kommentar jag glömt att svara på..

Postat av: Anna R.

Hej.
Läste ett inlägg du gjort här på din blogg för en tid sedan. Du räknade upp alla fina saker som invandringen fört med sig till Sverige. T.ex kebab, pizza, kungahuset mm.
Du glömde en stor och viktig sak: Brottsligheten!
Elin Kling i Göteborg till ex. hon blev mördad av en afrikan när hon stigit av spårvagnen för att gå till sitt hem.
Alla åldringsbrott som begåtts av invandrare, har du kanske hört talas om dessa?
Flera stora miljonbedrägerier mot Försäkringskassan under de senaste åren. Gärningsmännen var alla invandrare.
Du skulle kunna få tusentals exempel på den invandrade brottsligheten om du är intresserad av att veta hur verkligheten ser ut i dagens Sverige.

Argument som t.ex: "Även svenskar begår brott" är inte relevanta. Vi behöver ju inte importera fler brottslingar bara för att det finns svenska. Det räcker väl med våra egna! Dessutom: om du läser om att det är en "svensk" som begått ett brott så kan det vara en invandrare. Man blir svensk medborgare efter tre år i Sverige (utan någon motprestation från den blivande medborgaren som ex.vis att förstå och kunna göra sig förstådd på svenska). Tidningarna brukar med stor förtjusning kalla alla som har svenskt medborgarskap för "svenskar" när de skriver om invandrade brottslingar.


Visst, invandring har under olika tidsepoker varit positiv för Sverige, men då handlade det om människor som kom i ärligt uppsåt, med avsikt att arbeta.

Idag invandrar till största delen människor utan asylskäl till Sverige. Vi har redan en stor arbetslöshet i landet, så det är inte pga att vi behöver outbildad arbetskraft som invandrarna kommer. De flesta lever på bidrag.
Den UTBILDADE arbetskraft vi behöver invandrar inte i så stort antal som skulle behövas.

Ska du i din naiva föreställning riskera att bli offer för det mångkulturella våldet? Precis som Elin, som på sin FB-sida hade dekalen "Vi gillar olika". Hon drabbades av våldet från gruppen "OLIKA"!


Ha det bra, men försök att se med klar blick, ifrågasättande och sunt förnuft innan du sprider politiskt korrekta floskler omkring dig!


Läs Fria Tider eller Politiskt Inkorrekt och se verkligheten som den ser ut i dagens Sverige.


Hälsningar

Anna

2010-11-23 @ 17:54:40
Svar: Jag förstår inte, VARFÖR ska alltid ALLA dra ALLA invandrare över en kant? Så foort en invandrare gör något dåligt då är alla invandrare dåliga... shit.. och vadå "ska du i din naiva föreställning riskera att bli offer för det mångkulturella våldet?" :S omg.. jag vet inte vad ni läsare tycker om den här kommentaren men jag håller inte med om det Anna skrivit, gör ni?

godnatt


5 tecken på att din partner är otrogen

1. Förändrat humör och uppförande: Din partner reagerar opassande och kommer med mistänksamma idéer. Din partner kan ha humörsvängningar och blir lärr frustrerad och irriterad.

2. Din partner visar minskat intresse för dig. Saknandet av intresse kan innebära att din partner är otrogen. Hon eller han kanske inte har lust till sex lika ofta längre.

3. Plötsligt ökat intresse för sitt egna utseende. Om din partner plötsligt utvecklar ett intresse för sitt egna utseende kan det vara ett tecken på att han eller hon försöker att förbättra sig själv och bli mer attraktiv för en annan partner.

4. Din partner spenderar allt mer tid hemifrån. Är din partner borta mer än vanligt? Kanske har hon eller han inte heller några godtagbara ursäkter, eller hittar din partner på ursäkter som verkar suspekta och orealistiska.

5. Jobbar din parter övertid allt jämt? Detta är en klassiker blad alla otrohetsursäkter som män brukar ge, men i allt större utsträckning så använder även kvinnor denna ursäkt för att dölja sin otrohet.

Mariah Carey - Don't forget about usååh älskar verkligen Mariah Careys låtar, hon är så sjukt braa! men en sak med låten.. känner igen melodin från en annan gammal låt, Britney Spears låt, kommer inte ihåg va den hette men när jag kommer ihåg så säger jag till!

drama drama drama

Heej! Kom hem för 2 timmar sen, igår natt efter jag hade varit hemma så åkte jag in till stan för att möta Kassandra, Emma & Lisa, det blev lite drama och missförstånd i entourage, men det löste sig tillslut! I entourage träffa jag bl.aIman & Joseph sen drog vi hem till Kassandra och sov där!

Asså hela dagen har varit en hel jävla drama, först på dagen blev det drama som jag inte kan gå in på, sen en annan drama jag inte heller vill gå in på alls som jag verkligen blev skit sårad över, sen det där på kvällen pppfff orkar inte asså! Tur att det mesta är löst förutom det värsta, kommer ta en lååång jävla tid innan jag kommer över det där som hände! Men hoppas ni haft en mycket mer lyckad & trevlig kväll än min kaosiga!

Här är bilder från fredags, lägger in fler ikväll då jag blivit taggad av fotografen haha!


bilder från fredags, jag & johanna & ngn random haha!kommer ALDRIG glömma det här, ALDRIG!!!! :'(

Heej!kom hem för typ en halvtimme sen,hade det jätte trevligt på tjejmiddagen tills en sak hände, mår egentligen skit dåligt just nu och har fällt många tårar idag så mitt smink fuckades men just nu håller jag på att fixa mig och tjejerna åkte in till stan för att möta mig sen där, ikväll ska jag ha sjukt kul för emmas skull och fira hennes födelsedag och inte tänka på det som hänt!

Hörs senare ikväll om jag lever hejdååå!

26 mars 2011

Heeej alla! Vaknade strax efter mary skrev i min blogg haha fyfan vilken kväll asså hade sjukt kul !!! Var mest med Mary & Johanna hela kvällen sen var jag lite med de som va på min gästlista, det var så sjuukt mkt folk så måånga kom inte in och många stog i timmar i kön och sen drog hem/vidare till andra ställen för de inte palla vänta, till och med vip kön va skit lång!

Lägger in bilder snart när jag fått de av Mary, hon åkte hem för en stund sen såå hoppas jag får de ikväll! Sen tog vi självklart bilder med fotografens kamera på klubben haha!

Men nu måste jg börja fixa mig, ska på tjejmiddag ikväll hos Emma som fyller år idag! Grattis gumman <3 de vill ut efter men jag tror verkligen inte att jag pallar 2 dagar irad... tror jag ska hem efter bara!

Aja men hörs senare, nu måste jag skynda mig!
hahahaha kassandra, emma och jag nyår 2010-2011

Gästbloggar!gammal bild på sevda när hon sover!
God morgon! Det är Mary som skriver :D Sevda sover fortfarande, haha. Anledningen till att Sevda inte bloggar är att för att vi var jätte stressade igår kväll. Det var galet kul på Club Devour, dom som inte kom missade något stort! Jag har duschat, sminkat mig och nu ska jag bara fixa håret sen ska jag åka hem. Skulle egentligen träffa Issa, men hon kunde inte idag :/ Aja, har inte så mycket att skriva om. Ciao!

tröött

Heej! Kom hem typ 2 timmar sen , efter skolan träffade jag armin en stund i sollentuna och nu är jag hemma, åt precis och skickade min gästlista till min chef Sebastian! Ska sova nu 2 timmar är sjuuukt trött och kommer inte orka ikväll annars, så vi hörs om 2 timmar streess! Godnatt <3

CLUB DEVOUR I MORGON!!!!

Heej!  Kom hem för 2 timmar sen, körde bara mage idag haha hade aldrig kört det innan :P jäävlar va oont jag fick ooommg! Amanda döda mig asså :P hon är så grym med allt med gym och göra, hon kan fan ALLT!

Tidigare idag var jag med Lisa en stund! Duschade nyss och ska äta nu och sen soovaa! I morgon är det premiären för Club devour!!! Fan va grymt det kommer bli :D! Ni som inte kommer kommer missa myycket!

Aja men nu måsteee jag sova, börjar 8 i morgon..-.- men slutar 11 så efter skolan ska jag bara ta det lugnt, sova lite & plugga och sen på kvällen som sagt ska jag jobba på Club devour!! :D Godnaatt <3

gymm nu med Amanda!


hörs efter det!

Swedish House Mafia Vs Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza

ååh man blir så jävla taggad på att festa när man hör den här låten, så tuuung! <3


24 mars 2011

Heej alla ! Kom hem för en halvtimme sen typ, idag är jag ensam hemma til 7-8 fett sköönt ska bara ta det lugnt hemma och få plugg gjort!

godnatt <3

Heej! Idag var jag i viksjö hela kvällen, det var kul att träffa de igen! Grattis till Adam som fyllde 19 år idaag! De hjälpte mig bla att uppdatera min mobil som jag hade problem med och det giick ääntligen säger jag bara hah! I morgon har jag prov och jag känner mig inte alls förberedd... undrar hur det ska gå åååhhhhh

aja men nu måste jag soovaa ska vakna om 5timmar, sov 4 timmar igår.. inte bra! Godnatt <3


★STOR PREMIÄRKVÄLL 25 MARS CLUB DEVOUR★

HALLÅÅÅ ni har väl inte glömt att Nu på fredag den 25:e mars öppnar en ny club här i stockholm som ni 18+ bara inte kan missa!

Det kommer verkligen bli grymt den kvällen!! så maila mig på facebook Sevda Yetis så skriver jag upp dig och dina vänner på gästlistan för fri entré fram till kl. 23.30! Tro mig premiärkvällen på club devour är INGET ni vill missa! Hoppas vi ses där :D!

► Datum: Fredag 25 Mars
► Tid: 22.00 - 03.00
► Åldersgräns: 18+
► Happy Hour: 22.00 – 24.00
► Plats: Mango Bar - Sveavägen 36


skit nöjd över mitt hår!

Heej! Kom hem precis, färgade håret idag i skolan och det blev hur bra som helst!!! Hade inte alls så mycket förväntningar att det skulle bli såå bra eftersom att det var i skolan av en elev! Estefania kunde inte färga mitt hår idag så hon lät hennes kompis Josipa göra på mig istället, var litee nojjig i början och när vi valde färg sa läraren att vi skulle ha en lite askigare färg men jag gillar med guldigt så vi tog va vi tyckte bäst om haha och det blev PERFEKT utan att överdriva så var det exaakt samma färg som mitt hår, förut när jag gick hos frisör hela tiden så använde vi en liite mörkare så det blev pytteliten rand sådär men det syndes inte om man itne kolla skiit noga, men nu känner jag mig sjukt frääsh och fin! Josipa var jätte duktig & trevlig såå om ni kommer till S:t eriks gymnasium för att göra något med erat hår så borde ni gå till Josipa eller Estefania för vet att hon också är skit duktig haha!

Visar en bild senare måste börja fixa mig nu för att vi ska till viksjö kl 5!

god natt!

Heej! Ikväll har jag fått lite plugg gjort men itne så mycket jag borde..men ajaa.. i morgon börjar jag 08:30 så borde sova nu... har lång håltimme 11:15-13:30, så passade på att beställa tid för att färga håret då i skolan, hoppas det blir bra! Efter skolan ska jag till viksjö, min mammas kompis barn fyller 19 år! Det ska bli kul att träffa de, det va ett tag sen! Nu måste jag sova, men är inte trött???!! gaaahh bara för att jag vakna sent idag -.- ajaa wish me luck! Godnatt <3
hahaha kaoos bakrund den dagen jag rensa böcker..

Justin Bieber - Never say never

äälskar den här låten! Vill se hans film också, Jaden smith, tuuung han är! Bara 12 åååår snart 13 damn !


Jag förstår inte hur många kan hata honom ??!! Han är ju GRYM och han har sån stoor TALANG! Han är bara 16 år, snart 17 och kommit såhär jävla långt, vilken kille asså det är sjukt! De som säger att de hatar honom är bara så jävla svartsjuka på honom, det är sanningen bara! Visst vissa kanske inte gillar hans låtar, men man behöver inte HATA honom bara för det? HAn är fortfarande GRYM och den som säger att han är keff är som sagt bara svartsjuka!
Skit söt är han också, om några år kommer han bli aassnygg ! Kärlek till Justin <3

Känslan av frihet när man kommit över någon


Efter man äntligen kommit över någon man blivit sårad av.. skrattar man oftast åt sig själv och tänker.. "hur kunde jag vara så dum och tro att jag aldrig skulle komma över honom? Hur kunde jag vara så dum och tro att jag aldrig skulle hitta någon bättre?"När man är olyckligt kär och sårad är man så blind och tänker ofta negativt... den ända man tänker på är han..

Sanningen är att hur långt tid det än tar så kommer du komma över honom.. du kommer att hitta en ny bättre och du kommer att bli kär igen..!
Alla som blivit sårade någon gång kommer förr eller senare komma över personen.. för vissa tar det sjukt lång tid och för vissa inte lika länge.. för vissa är det lättare att komma över någon genom att träffa nya killar, för vissa är det lättare att komma över genom att bara ta det lugnt.. alla är olika och det beror på känslorna och hur man är som person .. jag är en sån person som tyvärr har svårt för att komma över någon som jag gillat mycket.. men när man väl gjort det så känner man sig så fri från honom...

Känslan att kolla på honom utan att få ont i hjärtat av att man är olyckligt kär och bara känna smärta..känslan när man kollar på honom med ett leende på läpparna istället för att ha gråten i halsen och istället se på när han ångrar sig av sitt misstag..det stora misstaget han gjorde när han lämnade dig..

Känslan att äntligen kommit över någon, är en känsla av frihet..

någon som håller med mig?


22 mars 2011

Heej! Vaknade för 2 timmar sen, just nu äter jag en risi frutti haha de är så gooda speciellt jordgubb och hallonsmak! Idag ska jag bara vara hemma och plugga, hade mycket mer än va jag trodde fyfaan assååå.. ska sätta igång med det NU så jag slipper göra det sent ikväll, hörs senare när jag pluggat lite!


god natt<3


Dagens inpulsköp

Blev skit glad när jag såg de där solglasögonen, precis sånna jag ville ha fan va tur att jag hade med mig kortet för tänkte inte ens köpa något efter skolan!

H&M 59 kr bara!!!!!


Vad tycker ni om mina nya solglasögon ? :)

Ne-yo - Go on Girl21 mars 2011

Heej! Kom hem precis, på frisören idag så klippte vi skägg och musctash för första gången.. och jag råka klippa mig själv ååh jävlar va det sved och kom blod:( efter skolan beställde jag tid för hårfärgning i hårbotten på onsdag 12:30! Ush va mitt hår ser ofräsht ut med utväxt, skulle gjort det i fredags egentligen men hann inte, första gången jag ska göra i skolan av en elev haha! Men det är Estefania en tjej jag känner i skolan så jag litar på henne, låter ingen annan elev göra på mig haha!

Senare åkte jag till sollentuna och träffade Armin, hans vänner & Clara, kollade runt i butiker och köpte ett par fina solglasögon! Visar senare idag, senare åt jag på subway mm..vill shoppa meeeraaa! Haha folk klagar att jag "shoppar för mycket" fast jag tycker inte det :S?? Nu var det länge sen jag köpte något sist..nästan 2 veckor:| eller det är kanske också för att jag knappt varit i butiker men ajaa.. ska shoppa galet i Alanya!

Nu ska jag kolla på en serie och sen plugga frisör, har tydligen prov på torsdag.. hörs senare!

måste hitta liknande av de här också..

godnatt!

Heej! Ikväll har jag inte gjort mycket alls :P bara legat i sängen och vilat och varit inne på datorn... jag kunde inte plugga för har tappat bort mitt papper.. smaart jag är!
Ajaa börjar bli trött asså.. vill kolla på serier men måste för en gång skulle lägga mig lite "itid" ska vakna om 7 timmar, börjar 9 i morgon!
bilder från igår!Ångra aldrig det som en gång fått dig att lè

Utan var glad, även fast du blivit sårad eller känd dig sårad av personen du en gång älskat eller älskar... Tänk aldrig tillbaks på tiderna du har varit sårad.. för därifrån finns inga fina minnen..
Tänk på de tiderna du en gång log eller fortfarande ler för, där kommer du alltid hitta minnen att tänka på..


20 mars 2011

Heej! Jag lever hahaha! Jag var i kulturhuset igår och kollade på när Assi & Richard uppträdde! Skit duktiga var de båda! Lägger in bilder senare! Senare på kvällen åt jag, Armin & Payam på donken.. åt 15 chicken mc nuggets 15!!! hahahah asså jag fattar inte huur jag palla :P köpte sån där 20pack meny plus PLUSmeny, armin åt bara 5 och jag 15, pluus pommes osv... haha kände mig som gravid när jag gick därifrån..
Idag direkt efter jag vakna åkte jag till min mormors syster som fyller år idag! Var där och fikade och nu är jag hemma och är skit tröött! Ska nu äta baklava mamma köpt hem! :D så jäävla gott muumms! Sen ska jag försöka plugga lite vill bara bli av med den där jävla arbetslivämnet så tråååkigt seriöst!

Aja men hörs om ett tag!


bilder från i fredags! hahah syns ju verkligen att jag sov typ 4 timmar denna natt.. Tog bilderna från Steffis blogg
och här är en bild från Lisas tjejmiddag på kvällen!

jag & Alexis på kvällen på cash bar i fridhemsplan

3 veckor kvar nu :!

Exakt 3 veckor kvar nu.. vill bara att tiden ska gå snaaabbt nu så jag är där snabbt haha! Igår ögade jag vädret fiint... jag och Alexis pratade om vädret och jag ba "ååh va skönt att snön nästan är borta, kan ha klackskor ute utan att halka och så!" Vad händer?... 2 MINUTER efter när vi ska ut så började det snöa skit mycket.. gaah va suur jag blev! Räcker det inte nu med snön?? Kan inte det bara bli sommar nuuuu :(

nu ska jag till kulturhuset!

Heej! Har precis fixat klart mig! Ska nu åka till stan för att möta Armin och hans vänner, vi ska som sagt kolla på när Assi och Richard uppträder i kulturhuset!

fan va keff min cam har blivit :S tycker den har blivit skit suddig! men ajaa.. ska ta med mig kameran..hoppas jag har batterier också haha!


svar på en kommentar.. en kort HEMSK film!

Postat av:

Hej Sevda! Skulle du vilja ta din tid att se denna video http://vimeo.com/20951781 som handlar om vad de amerikanska soldaterna gör i Irak, Afghanistan m.fl. Om du inte kan titta på den så kan du gärna läsa denna artikel http://www.aztlan.net/iraqi_women_raped.htm som handlar om att tusentals irakiska kvinnor blir våldtagna av soldaterna. Fick i uppgift av en kompis till mig i USA att försöka få folk mer medvetna om detta eftersom jag själv fick reda på det för några månader sen att detta pågick. Och som jag vet från dina förra inlägg så är du en människa med ett stort hjärta som faktiskt känner medlidande för andra.

2011-03-15 @ 22:53:58

Heej anonym.. jag kollade på videon och jag fick tårar verkligen...jag hade aldrig sett den tidigare och fyfan va arg & ledsen jag blev! Jag förstår INTE huur det ens kan finns så ÄCKLIGA HEMSKA människor!!! Man tror att det bara är film men det är äkta.. det är helt sjuukt!
Tack för det du skrev på din sista mening blev glad av den!

Jag VARNAR verkligen för känsliga tittare men om ni klarar av att se så tycker jag att ni borde se den filmen... det är sjuka saker som händer man inte tänker att det händer VARJE DAG!

god morgon!

Good morgon! Vaknade för typ en timme sen, är sjukt seeg men känner mig lite utvilad iallafall, sov ungefär 11 timmar (Y)! Idag ska jag först till kulturhuset i stan med Armin och kolla på när Assi & Richard uppträder och efter det kanskee jag ska på fest får se hur det blir om jag hinner osv!

Nu ska jag äta frukost och sen duscha! Hörs senare !

godnatt!

Heej! Kom hem för typ 20 min sen är så sjuuukt tröött! Inatt sov jag typ 4 timmar? Har varit vaken sen halv 7 asså! Ajaa kvällen började med att jag var på Lisas tjejmiddag, det va trevligt! Senare drog jag till Rebeccas hemmafest, var där bara i typ 10 min med Alexis & Paulina och sen drog jag, Alexis & Benji till något ställe och bara tog det lugnt haha jag och Alexis var föör trötta så vi drog hem vid 1 och påvägen hem träffade vi Rahwa, Isa & Sara och snackade med de typ 20 min haha!

Nu är jag hemma och är som sagt DÖÖD, har kännt mig skit ful hela dagen med påsar under ögonen fyfan... ska nu tvätta bort sminket och sen försöka sova!

Godnatt på er!


Två frisyrer jag och Clara gjorde idag.. den andra... haha blev inte såå nöjd det skulle vara en "klassisk" gjorde den på typ 5 min? Något blev det iallafall..

Kom hem nyss

Heej! Kom hem precis, först var jag i skolan, idag fick vi göra olika frisyrer, jag och clara gjorde 2 st, blev skit nöjd med de! Visar bild senare! Sen efter skolan var jag i älvsjö på myshowrooms kontor och fixade Alexis kompisar Paulinas & Stephanies hår, Alexis & Paulinas kille Hugo var också där och några som jobbade där (minns inte namnet på de..)! Skit trevliga människor verkligen!Lockade bara deras hår, blev faktist nöjd haha (a)! hinner inte lägga in några bilder nu från min mobil (tog bara en men ändå hahah), har skit brottom ska nu till Lisa på middag och senare ska jag på fest hos Rebecca!  Hoppas ni får en fin kväll! hörs senare ikväll!


bilderna snodde jag från Hugos blogg!

I'm in love


åååh me want !!! Gaalet fin klänning! Längtar mer till sommaren nu, i morgon ska jag beställa hem den tror jag! Nelly 579kr

god natt <3

Heej! Idag fick jag inget plugg gjort... som vanligt är så jävla dålig på att komma igång med plugg men ajaa... kollade på serier och bara tog det lugnt!Föörsta gången jag går och lägger mig lite "tidigt" hoppas jag somnar också!

I morgon är det redan fredaag fan va snabbt veckan gått haha bara för att jag varit ledig 2 dagar! I morgon har jag ju bara en lektion, frisör 08:00 (ångest) - 11:10.. efter skolan ska jag träffa Alexis och hans två vänner Paulina & Stephanie! Ska fixa deras hår för en plåtning, Hoppas jag får gå lite tidigare från skolan, för jag SKAA komma i tid i morgon, jobba på bra och sen ska jag gå iväg tidigare haha! Efter jag fixat deras hår så ska jag på tjejmiddag på kvällen hos Lisa!

Aja men nu måste jag verkligen sovaa, hörs mer i morgon! Godnatt på er <3
ååh vill locka mitt hår sådär igen haha! Krävs bara tid & tålamod!

Taio Cruz - Dynamite<3låt aldrig en kille BESTÄMMA över dig!


Låt aldrig en kille BESTÄMMA över dig, bara för att han är din kille så betyder det INTE att det är din pappa också! Vissa killar, tyvärr tror att bara för att de är pojkvännen så kan man bestämma över tjejen.. men det är såå fel! Missförstå mig inte, klart att man får ha åsikter men nu menar jag mer om det är tex något som tjejen vill verkligen göra så ska killen acceptera det! Och många tjejer gör det felet att bara blunda över saker... när man är så kär så är man ofta blind.. man gör allt för killen och ibland kan det gå för långt... om killen bestämmer över än så låter man honom göra det även fast man innerst inne mår dåligt över det..

varför gör man det?
Jo för att man är rädd för att förlora honom annars.. man är rädd för att säga ifrån för att då kan man få konsekvenser (vissa dåra).. det som är det dåliga är att när man inte vågar säga nej så tror killen ofast då att det är okej att behandla tjejen sådär...och fortsätter, sen är det liksom inte killens fel eftersom att han tror att det är okej och rätt..

Men som sagt det är såklart att killen får ha ÅSIKTER tex.. "jag TYCKER inte att du ska gå dit ikväll..lalala" men en kille ska INTE säga och tvinga än "NEJ du SKA INTE gå dit! Om du går dit så är det slut" Det där är såå mobbat!!! Man säger inte så, seriöst! Man måste våga säga ifrån och säga, "det är tyvärr inte ditt beslut och jag vill verkligen det här och ingen kan säga att jag inte kan göra det!" När man säger ifrån och intalar killen att han inte har rätt att BESTÄMMA & TVINGA så kommer (oftast iaf) han inse det och sen kommer nog allt bli bra igen!
Någon som håller med mig?

17 mars 2011

Heej alla! Gick inte till skolan idag för jag mådde inte bra i morse, har ätit frukost och så och nu ska jag plugga en stund och sen kolla på lale devri & våra bästa år om jag hinner haha! Hörs senare!

god natt<3

min fina spetströja som är spårlöst försvunnen... jag har lånat ut den men till vem? Jag har lånat ut så myycket kläder till folk så jag knappt har koll på vem som har vad och jag kan märka efter halvår år "juste vart är den här tröjan?" De flesta jag lånar ut kläder till lämnar alltid tillbaka men vissa är sånna tyvärr som haft mina kläder i flera år..

Tsenart var här och vi pluggade, hon hjälpte mig mycket skit snällt! Tror jag kommer klara provet i morgon! :)

Nu ska jag duscha (sent jag vet) men jag haatar att duscha på morgonen innan jag ska till skolan!! Ajaa men nu ska jag duscha, äta och sen soova! Godnatt <3


Drake - Over


plugg

Heej! Åt nyss middag, snart kommer Tsenat hit, vi ska plugga matte eller hon ska hjälpa mig, Tsenat är fett duktig och läser nv så hon läser typ matte D nu och hon går i 2an..oomg jag skulle tagit självmord tror jag asså :P matte A räcker för mig! Det är så skönt i frisör behöver man bara ha matte A ! Passar så bra att hon hjälper mig idag för att jag har prov i morgon!

16 mars 2011

Heej! ÄÄNTLIGEN kan man logga in på min blogg!! Kunde inte göra det på hela dagen så därför jag bloggar lite sent.. idag kl 1 gick jag på ansiktsbehandling fyfan va sköönt det va, somnade nästan asså haha min hud kändes jättefräsh efter.. enda negativa med ansiktsbehandling är att man blir lite rödprickig precis efter haha för hon klämmer ju porer osv men jag gick snabbt hem så jag slapp träffa någon påvägen hahah! I morgon kommer det försvinna iaf, skönt!

Just nu sitter jag och kollar på fotoalbum sen jag var liten... tycker det är roligt att kolla tillbaks på massor av minnen men det är ganska jobbigt också.. för det är så många i våra foton som är döda idag :( tog ut några av fotona jag vill lägga upp på min blogg och facebook.. om min skrivare funkar alltså, annars får jag ta kort från kameran men det blir inte alltid lika bra då, men ajaa...

Nu ska jag kolla på lale devri en stund och sen plugga förhoppningsvis! Hörs senare <3


god natt<3

Heej! Kom hem för typ 2 timmar sen,påvägen hem träffade jag på Pelle i t-centralen, en killkompis som gick i skytteholm som mig, det va länge sen man träffade honom och det var kul att träffa honom igen!

har efter när jag kom hem kollat på hemska videor en läsare skickade till mig idag, ska skriva ett inlägg om det i morgon.. fick tårar verkligen :(

Ska nu tvätta bort sminket,äta något och sen sova!  I morgon har jag tid kl 1 på ansiktsbehandling, har inte gjort det sen sommar 2008, det är verkligen så jävla sköönt att göra det! Alla porer rensas och blir helt fräsh! Det är verkligen något jag rekommenderar till alla för er med både bra och dålig hy! Godnatt på er <3

blev taggad på en bild från entourage i lördags! Jag & Celice<3 ....mina naglar i knoow..inte fixade alls! hann faktist inte fixa de i lördags!

är hos Stephanie :)

Heej!Just nu är jag hos Stephanie, vi har gjort allt hon köpte på Ikea klart nu! Riktigt fint blev det! Vi var med Kerem en stund ute också i hagalund, Senare ska jag hem,hörs då!


.

Det är inte som att jag har glömt dig, jag minns fortfarande allting..
jag har bara lärt mig att leva utan dig..

Ledig idag och i morgon

Heej alla! Jag vaknade runt 1 och sen har jag inte gjort så mycket, kollade på lale devri till 3 inatt igen hahaha nöörd jag är! Så sköönt att min enda lektion jag egentligen hade på tisdagar är slut så jag är ledig nu varje tisdag till sommarlovet :D! Och i morgon har vi studiedag(yeees)! Nu ska jag duscha och äta ltie och senare ska jag träffa Stephanie, får inte vara ute föör sent för måste plugga ikväll så jag slipper ha allt sista dagen i morgon!

Ha en fin dag!
hahahha vi på öland sommar 08

ny inköp jag glömt att visa


Har glömt att visa det jag köpte förra veckan, det är ögonfranslim.. jag har fortfarande aldriig haft lösögonfransar på mig sådär länge och haft det ute.. minns ni för två veckor sen då jag köpte lösögonfransar? Testade typ bara ena hemma en min.. funderar på att använda någon gång! Alla mina vänner säger till mig att det är heelt onödigt eftersom att jag redan har skit långa haha men jag skulle vilja testa lite längre(a)
Och när man köper lösögonfransar så får man bara med ett litet limm, så för er som använder ofta så kan ni köpa den här som räcker länge! :) KICKS:99kr

Ibrahim Tatlises skjuten

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article8711710.ab

Oooomg hur faan kan man skjuta en person? Jävla idioter, hoppas de får tag i de jävlarnaa!!!

Ibrahim Tatlises är en skit känd turkisk sångare, han har varit med i filmer och har en egen tv-show, han verkar verkligen vara en bra person, så synd att det händer oskyldiga människor! Älskar hans låt, mavi mavi, en skit gammal depplåt som är så bra & djup, hoppas han klarar sig för hans och hans näras bästa, han ligger just nu i koma! :(


★STOR PREMIÄRKVÄLL 25 MARS CLUB DEVOUR★

HALLÅÅÅ ni har väl inte glömt att Nu på fredag den 25:e mars öppnar en ny club här i stockholm som ni 18+ bara inte kan missa!

Det kommer verkligen bli grymt den kvällen!! så maila mig på facebook Sevda Yetis så skriver jag upp dig och dina vänner på gästlistan för fri entré fram till kl. 23.30! Tro mig premiärkvällen på club devour är INGET ni vill missa! Hoppas vi ses där :D!

► Datum: Fredag 25 Mars
► Tid: 22.00 - 03.00
► Åldersgräns: 18+
► Happy Hour: 22.00 – 24.00
► Plats: Mango Bar - Sveavägen 36


mina tänder är tydligen klara..

Heej! kom hem precis.. Var först hos tandläkaren.. min tandläkare sa att mina tänder är helt perfekta nu och att vi nsäta vecka ska sätta en räls bakom mina tänder man jag är inte 100% nöjd än :( jag tycker en tand är fortfarande lite sne men han sa att det var bra som det var åååhhh!!!!! Aja ska använda min tandställning nu så mycket som möjligt så får vi se!

Efter tandläkaren så var jag med Lisa en stund, vi gick till the phone house.. det går inte att uppgradera min mobil och jag trodde att det var fel på min data men nej det var fel på mobilen tydligen eftersom att det inte funkade på Stephanies dator heller.. han sa att jag ska testa att återställa hela mobilen så kanske det funkar efter men frågan är huur återställer man hela telefonen haha?? Någon som har xperia x10 som kan hjälpa mig :$? Tack på förhand!

Hoppas ni mår braa, ska äta nu och sen kolla på lale devri, hörs senare!

14 mars 2011

Heej! kom hem för en kvart sen ungefär, efter skolan så åt jag, Armin & Clara i donken i fridhemsplan och sen fika! Sen åkte de med mig till solna och tog pendeln där ifrån! Om 12 minuter ska jag vara i tandläkaren omg... måste borsta tänderna nu och sen dra haha, hörs senare när jag är hemma igen!

Melodifestivalen, vinnaren!

Igår var det ju svenska finalen i melodifestivalen.. jag har knappt följt det iår, har bara hört frånn vardagsrummet när min mamma och hennes vänner kollat på det, igår kollade jag då och då och måste säga att Eric Saade verkligen var värd att vinna, charmig var han också! Dannys låt, melodin var också bra men skiit tjatig låt verkligen .. ända man hörde nästan var "in the club in the club" Sverige brukar alltid ha så dåliga låtar och hamna typ bl.a av de sista haha så det behövdes någon bra låt för en gångskull! Det blir intressant och se om han kommer långt i eurovision! Den ska jag iallafall kolla på eftersom att då är alla europa länderna med och det är roligt att kolla på, undrar vad turkiet har för låt iår!

Någon som såg melodifestivalen? Tyckte ni att Eric Saade var värd att vinna, om inte..Vem tyckte ni skulle vinna?


Vad fan äre som händer???!


Fyfan va hemskt med det där som hände i Japan nyligen... :( det händer bara mer och mer hemska saker i världen.. man börjar nästan tro på det där med 2012.. jordens undergång?? Faktist så tror jag inte 100% på det där med 2012 att hela jorden kommer gå under.. men jag tror starkt på att något riktigt STORT kommer hända, som kommer döda och skada massor av människor.. men jag tror inte att jorden kommer gå under redan 2012..

Vad tror ni? tror ni på att jorden kommer gå under 2012?

:(

En person blev påkörd av ett arlandaexpress tåg i Solna station.... börjar bli fett nojjig.. jag hoppas verkligen inte att jag kände personen den här gången :( Fan va läskigt det va exakt samma ställe och samma tåg som hände med Jonas! Vem det än nu var, Vila ifrid! Tragiskt att sånt händer :(

Någon som vet vem det hände?


älskar sånna här kommentarer!

Sånna här kommentarer blir jag alltid så glad av! Tog ut några av de senaste gulliga kommentarer jag fått! Tack så mycket verkligen för era fina kommentarer! Det värmer verkligen <3

Postat av: ema

sevda jag har läst din blogg ett tag nu, fastän jag inte känner dej o grejer, men måste ändå säga att MAN KAN INTE BLI SÖTARE ÄN DU! ASSÅ DU ÄR JU HELT SJUKT PERFEKT,FIN, SNYGG, SÖT, SNÄLL, ROLIG OCH JAG VENNE VAD!!! det är galeeeet! puss på dig


Postat av: Matina =)

blev hur glad som helst, hoppas det håller längre och önskar er all lycka tillsamman <3 du förtjänar all glädje


Postat av: Helen

Håller helt med !
Men åhh jag tkr din kropp är jättefin, du är ju värsta skönheten juu !:)
Det kmr alltid finnas hatare tyvärr :/


Postat av: Albina

SHIIIT DITT HÅR ÄR JU HELT AMAZIIING KVINNA DU FÅR ALDRIG KLIIPPAA DETTA FINA HÅR KORT


Postat av: Alale

Omg sevda! fan vad långt hår du har fått! Men det är galet fint


Postat av:

sjukt fint hår!


Postat av: damla

jag bokstavligen dör för honom.
och din blogg är väldigt bra och du är vädigt söt du också :)


13 mars 2011

Good morgon alla! Vaknade för en timme sen, fan va skönt sov nästan 11 timmar, behövdes verkligen! Åt frukost nu och just nu äter jag massor av godis -.- inte braa men det är så gooott kan inte motståå!!!

Idag ska jag bara vara hemma och plugga, har ganska mycket att göra just nu, vill bara få det överstökat så jag kan koppla av sen!

Jag kanske går och gymmar senare, får se om jag orkar haha (a), men nu måste jag börja plugga, hörs senare!

man blir verkligen beroende av de här, hade två paket idag och nästan alla är redan slut :(god natt<3

Heej! kom hem precis, var i entourage med Celice & Denice! Träffade på många man kände där, så det va kul! :) Vi gick därifrån redan vid kvart över 1, vi va fett trötta och sen missade vi tåget mot solna så vi va tvungna att vänta en halvtimme -.- skit irreterande men ajaa! Sen åkte Philip hem med oss också, det va ett tag sen jag träffade honom så det va kul att se han igen! :)
En fotograf tog kort på oss på entourage så jag hoppas att den blev bra så jag kan lägga upp den sen :)

nu ska jag tvätta bort sminket och sen sova är helt döööd! Godnatt <3

entouragee!

nu ska jag möta Celice och Denice i solna centrum, vi ska till entourage! :) Vi hörs senare ikväll!
celice & jag 08, har inte nya bilder på oss haha!

Chris Brown - Forever


12 mars 2011

Heej! Kom hem precis, känner mig skit äcklig, har gårdagens smink på mig! ska duscha nu och äta och sen ska jag plugga! Igår skulle jag ju klippa Stephanie men det gick ju inte utan klippkamm :( så vi färgade håret på hennes kompis istället.. senare idag ska jag träffa Celice, vi ska till entourage ikväll! Iman är ju dj där ikväll, det får man ju inte missa!  Någon mer som ska dit? :)


11 mars

Heej! sitter just nu själv med Chanel hos Stephanie haha, Stephanie är nere och hämtar hennes kompis! Vi ska snart laga mat och äta!

Hörs senare! <3

ha en fin dag !

Heej! Vaknade för en timme sen ungefär, somnade sent indatt för kollade på serien och sen hade jag skit ont i min mage och fortfarande har!!!! :@ Har ätit frukost och duschat, just nu håller jag på att torka håret och ska fixa mig! Ska snart dra till Stephanie och jag ska klippa henne, jag har med mig sax och allt och sen nu ser jag att klippkammen fattas? faaan va irreeeterandeee!!!!!! Ska leta efter en annan hemma!

Men det ordnar sig nog, hörs senare! Ha en fin dag alla! <3

god natt<3

har kollat på lale devri nu i 3 timmar i sträck haha ligger fortfarnade efter i den därför... mår skiit dåligt känns som att någon knivhugger min mage med 80 hugg... hoppas jag kan sova inatt !!!!! Vill sova ut i morgon :( i morgon är jag leeddiiig för att min enda lektion är inställd :) ska sova lääänge och sen ska jag träffa Stephanie och sen senare på kvällen, Armin!

Hörs senare, godnatt!<3

Karma

Karma är ju om man gör något bra så får man tillbaka det senare...

Det är så läskigt omg haha! förra veckan när jag och Tsenat var i kista i new yorker så hittade jag en påse som det låg en köpt skit fint linne i.. första tanken var ju typ "ååh va fin tröja jag vill ha den" men sen tänkte jag.. vad säger jag? Jag kan ju inte ta den själv även fast jag hitta den.. jag vet själv hur det känns när man glömmer shopping påsar i butiker eller tappar bort något.. det är fett jobbigt! Så jag ville för personens bästa att hon skulle hitta den, så jag lämnade in påsen med linnet i kassan och sa att jag hittade den! Jag tror säkert att personen gick tillbaka och fråga om den och va bra då fick hon sitt linne! och då sa Tsenat va bra gjort om du tror på karma så har du bra karma så om du tex tappar bort något kanske någon hittar och hjälper dig nästa gång?

Minns ni igår när jag skrev att jag tappade bort mina hörlurar vid mitt hus?
Idag när jag gick hem från skolan så var det någon snäll människa som la mina hörlurar på armräcket i mitt trapphus! Blev skit glad haha och tänkte direkt på händelsen förra veckan..

Tror ni på karma? Att om ni gör bra saker så händer det er bra saker?

Nari & Milani and Cristian Marchi with Max C - I Got You

ääälskar låten!

Now my lonely days are gone
And I can smile again
It's all be close of you
Babe...
And I feel I can breathe again
Cause you're my lover and my friend
It's all about you, my babeeee…
I'm so glad, that I've got you
In my life, in my life, (in my life)
I'm so happy, that I found you
In my life, (in my life), in my life

Now my lonely days are gone

And I can smile again
It's all be close of you
Babe...
And I feel I can breathe again
Cause you're my lover and my friend
It's all about you,y
ou're me making believe again
I'm so glad, that I've got you
In my life, in my life, (in my life, in my life)
I'm so happy, that I found you
In my life, (in my life), in my life


DAGENS FRÅGA


Vad föredrar ni? Skidresa eller solresa om ni fick välja någon av de :)?

är hemma hos mig med Emma!

Heej! Är hemma hos mig med Emma! Det var skit länge sen vi träffades och det är så kul att träffa henne igen :D! Fick veta att jag har mer plugg än vad jag trodde -.- så måste plugga mycket ikväll så jag slipper göra så mycket i helgen och sen ska jag ligga och kolla på lale devri och våra bästa år jag är ganska mycket efter i det, därför haha! Är beeesaattt!!!

Ska nu vara trevlig mot emma, hörs senare! <3

Emma & jag 2008 haha! :)


Lale devri är den bästa serien !!!!

oomg jag kollade på lale devri i 2 timmar sträck...asså helt otrolig serie kan inte beskriva så jävla djup om ni som inte förstår turkiska förstog..Och den sista avsnitten jag kolla på va så jäävla sorglig asså jag grät i floder här haha seriöst :( är fett känslig för sånt...Lale hon i huvudrollen dog i bilolycka..hon hade precis bråkat med sin man och syster... hennes mans "farbror" som egentligen är hennes pappa jagade henne med bilen för att hon fick precis veta sanningen att Lales mans "farbror" var pappan och sen såg hon en lastbil och fick panik och råka köra in i ett dike och hon va gravid och barnet klarade sig.. de gjorde tjejsarsnitt(stavning?) och Lale klarade sig inte :'( asså hon är huvudrollen i serien också oomg hur ska serien bli nu utan henne? Och det va så hemskt när alla satt å grät framför hennes säng... varför jag grät så mycket också var för att jag fick upp minnen från när jag satt och grät vid min mormors säng när hon dog...

asså jag är föör känslig, ska tvätta bort mina tårar från mitt ansikte nu och sen sova, börjar om 5 och en halvtimme...kul.. jag tappade bort mina hörlurar idag när jag skulle möta Assi, jag är säker på att den är nära mitt hus ute men pallade inte leta haha :( men hoppas jag hittar ett par andra hörlurar hemma annars kommer jag somna på tåget asså hahah! ajaa godnatt!


Några av mina turkiska läsare som kollar på lale devri? Eller kanske från något annat land som lale devri är dubbat/översatt på?

Funderar du på att sluta röka...?

Isåfall kommer ytterligare ett skäl till varför det är dags att fimpa NU!

Att rökning ger dig dålig andedräkt behöver jag nog inte ens nämna. Inte heller att det är dåligt för hälsan. Men att rökning verkligen biter sig fast i håret är det inte alla som vet... Som om det inte vore nog blir din hårkvalitet avsevärt sämre och förlorar sin naturliga glans. Men tiden minskar det kvinnliga könshormonet östrogen vilket på sikt kan leda till håravfall som annars män drabbas av. Med andra ord kan rökning ge dig högre hårfäste och tunnare hjässhår. Inte så charmerande va? ;)

Helt seriöst, jag kan inte förstå VARFÖR man röker? Asså jag räknade ut att om man röker ett helt ciggpaket per dag för 40kr tex i ett helt år.. gissa hur mycket det blev? 14600kr!!!!! Asså fatta hur mycket pengar man slösar på att FÖRSTÖRA sin hälsa och allt! Är det verkligen värt det? HELLNO! För de där 14600kronerna kunde man fan gjort så mycket annat med, resaa & shoppa och kanske spara?

Det är så syynd att det är många osäkra tonnåringar som börjar tidigt som i början bara är nyfikna och vissa "leker coola" när de börjar... först kanske några "leker att de är beroende" men sen blir de beroende på riktigt och då är det skit svårt att sluta... man mååste våga säga NEJ!

nu vet jag inte på hur länge man kan få sådär pga att man röker... men tänk fyfan vilka svarta lungor man får med tiden man röker! uussh


Willow Smith - 21st Century Girl

hahah fett söt video! Vad tycker ni om videon?


HUR FAN KAN MAN GÖRA SÅDÄR?

O....M....G!!! Jag har aldriiiig någonsin läst något HEMSKARE! Hur faan kan man vara så jävla dum i huvudet att man skär av sin FLICKVÄNS HUVUD, skär bort delar av kroppen, steker några kroppsdelar, saltar dem och äter med cannabis som tillbehör?? Trodde han att det var en gris eller något?
ASsååå är dt här ett SKÄMT på riktigt? Fyfan va vidrigt & HEMSKT! Tjejen hade 5 baarn också fyfan :(.. man blir helt upprörd när man ser det här..och sen döms han till bara vård? OOOCH om man är dum i huvudet i det här jävla landet får man ändå inte snabbt hjälp om man är helt jävla hjärndöd och pyskad.. så livstid fängelse är vad han förtjänar men sverige är överdrivna med snälla straff asså shit någon som DÖDAR & våldtar folk får inte långt fängelse.. fyfan!

 

Vad tycker ni om artikeln?


plugg......

Heej! Kom hem för en stund sen, har ätit bara sen dess och varit inne i datan, har som sagt myycket plugg till i morgon så det är bara att börja :(.. hörs senare när jag ska ta paus haha! Ha en fin kväll allihop! <3

pluggar i skolan..

Heej! Just nu sitter jag helt lonely i biblioteket i skolan... känner mig fett mobbad haha nej men det är för att alla i min klass har engelska förutom jag eftersom jag redan är klar med den kursen! Aja men håller på att plugga matte, har tydligen geometri prov i morgon och det är verkligen mitt svagaste del i matte, kan inte mycket alls asså :| har typ inte gjort ngt alls i kapitlet iår... undrar hur det ska gå :| jag skulle träffa emma idag som jag inte träffat på skit länge och tror verkligen inte att jag kan nu idag :( faaan har saknat henne ju! Men får se kanske hinner en stund iaf, har en annan läxa till i morgon också i frisörorientering.. assåååå skjut mig orkar inte ååååååh!!!!!!!!

ajaa men nu måste jag plugga vidare! Efter min håltimme har jag idrott och sen slutar jag! Hörs senare när jag kommit hem! <3

-

Om hjärtat är den starkaste musklen... varför kan det ändå krossas så enkelt?

tröött!

Heej! Kom hem för typ en halvtimme sen, gymmade med Amanda, där på gymmet träffa vi Siro också! Körde ben,axlar,rumpa & ALLT typ haha! är man tung så är man ;) neej skojja haha! Nej men seriöst nu måste jag gymma oftare fan! Måste gå upp i vikt lite i MUSKLER asså.. och jaa lite finare kropp!

Nu ska jag äta är skiit hungrig, ska äta nu och sen duscha! Hörs senare!


En sak ni inte visste om mig...

jag har aldrig i mitt liv åkt skidor haha! Jag vet inte varför men flera år förut hade våran familj planer på att göra det men det blev inte av, min mormor ville lära mig att åka skidor förut men sen kunde hon ju inte åka osv :(..
Och sen ju äldre jag blivit har jag inte varit så sugen på det alls längre, en av anledningarna är att jag bara skulle skämma ut mig för jag skulle säkert inte ens kunna åka utan att ramla 80 gånger och de flesta av mina vänner har åkt skidor många gånger så fett pinsamt att åka med de som kan åka bra haha! och mycket är nog också att det är så jävla kallt på vintern haha jag hatar att vara ute länge på vintern!

Och skidor har aldrig sådära intresserat mig så mycket, när många av mina kompisar har åkt på skidresor har jag alltid hellre stannat hemma liksom.. jag är alltid sådär att jag föredrar solresor LÄTT framför vinterresor haha! Helt seriöst, om jag vann en skidresa tex så skulle jag inte tagit den, jag skulle sålt den och köpt en solresa istället haha!

Men ändå på något sett så blir man kanske liite nyfiken på hur det är, det ser så lätt ut när folk åker och härligt på något sett men det är nog mycket svårare att åka!

Men pulka är roligt haha har inte åkt på typ 2 åår vill fan göra det iår innan snön försvinner :P har åkt det sen jag typ föddes! och skridskor har jag åkt också massor av gånger, när jag va yngre tyckte jag att det var skit kul men inte längre haha, tycker det är långtråkigt som fan!

Har ni åkt skidor någon gång? Hur var det?


VG i slutbetyg i frisörteknik A!

Heej! kom hem precis, hade utvecklingsamtal och för första gången själv med min lärare haha nu när jag är myndig behöver jag inte ha med min mamma men hon ville ändå komma men kunde inte! Det gick bara bra, fick g på mitt prov igår och fick i slutbetyg VG i frisörteknik A :D! Är glad för det för att jag har inte 100% alltid kämpat, har missat många läxförhör, kommit för mycket försent osv så jag är glad ändå! Nu börjar Frisörteknik B och jag ska kämpa mycket mer nu så jag skaaa få MVG :D!

Sen efter skolan köpte jag lite små grejjer som mascara och så och sen handlade massa godis! Påvägen träffade jag på Shevin & Zaid, det va ett tag sen! Fina människor är de! :)

Nu ska jag äta lite och sen gissa vad jag ska göra efter? Jo GYMMA! Hahah hade fan glömt att jag har gymkort typ.. har inte gymmat på 3 veckor tror jag...inte bra hahaha! Nej men jag skyller på att jag varit sjuk och haft mycket plugg ;)!

Sen efter när jag kommer hem ska jag duscha och plugga! Hörs om ett tag <3


svar på några frågor

Postat av: blalallalala
är du tillsammans med Armin ?

om inte varför tog det slut mellan er?
Svar: Ja det är jag, och vi har aldrig gjort slut under tiden vi varit tillsammans! :)


Postat av:

Jättesöt! Men måste bara få kommentera om er blondiner, asså ni tror att hårfärgen är brun om ni den är några nyanser mörkare än ljusblont. Nej, det är inte brunt utan mörkblont eller mellan blont! Var bara tvungen att säga det haha :P

Svar: Tack så mycket! Nej asså jag hade lite mellan brunt hår där på första bilden haha :)!


Postat av: cc
Vad heter hotellet?
Svar: Ailya Kleopatra hotel! :)


Postat av:

Tror inte du att det skulle varit bättre att åka under sportlovet då det är kallt hära och varmare utomlands?
Svar: Jo det skulle det om det var ett varmare land som tex Thailand vi skulle åka till. Men vi vill åka till Turkiet och vi vill åka dit när det är lite varmare, det är lite varmt i Alanya nu typ 16-18 grader men jag vill kunna bli brun hehe (a) Och slippa jacka/tjocktröja på kvällen!


Postat av:

är du modell? =)
Svar: Nej haha det är jag inte :/!


Postat av: zlatan

hahaha de där me andar kan jag bara säga, gå kamma dig. men nja jag skoja bara ta inte illa upp men vf skriver du just om döden??? haha du har verkligen ångest

Svar:Vad betyder gå och kamma dig haha (a)?
För att som jag skrev... jag är grovt rädd för döden :(


Postat av: Zlatan

Sevda: Du undrade vad jag menade med "gå och kamma dig" det är typ som att säga "gå släng dig" men asså när jag skrev det så skojade jag bara. Jag är från Malmö och det uttrycket brukar vi använda här haha. Nu kommer du undra hur jag hitta din blogg, jag försökte googla fram fakta om en sak så hamna jag i din blogg o kollade runt lite och jag ser att du är aktiv och uppdaterar den ofta. Jag är Turk som dig eller nja född i Sverige men har Turkiska rötter så jag brukar då och då kolla in din blogg. Du är ganska duktig fortsätt så !

Svar: Jaha okeej haha jag tänkte väl att det betydde något sånt men va inte helt säker! :)  Va kul att du hittade min blogg och att du läser den! Tack så mycket! :)


Postat av: m

skriver du i din blogg om exakt allt du köper? :)
Svar: Nejnej, det är mycket jag inte uppdaterar när jag köper små grejjer som typ krämer och visar inte alltid upp nyköpta smink(eftersom att jag ofta använder samma märke), kamm, underkläder och parfym och sånt!


viktigast i ett förhållande


I ett seriöst förhållande krävs mycket men det viktigaste av allt är ..

tillit; man måste kunna lita på varandra... Om man inte kan lita på sin kille/tjej, hur ska man kunna då få förhållandet att fungera? Utan tillit funkar inte förhållandet.. Man måste kunna dela känslor om ALLT och uttycka sig för varandra...utan att vara rädd att sin partner ska säga det vidare...eller om man berättar hemligheter för varandra, om inte jag litar på min kille, kan jag då inte berätta hemligheter till honom.. man ska kunna berätta ALLT för varandra.. och man ska ALDRIG ljuga för varandra, för sanningen kommer ALLTID fram..!! Och om man ljuger och om sin kille/tjej då får reda på att man ljugit så såklart får han/hon svårare att kunna lita på dig igen! Ärlighet varar längst!

Och om man tex går på en fest utan sin kille/tjej så ska han/hon kunna lita på henne/honom att hon/han inte ska hålla på med andra killar och inte smsa/ringa typ 80 gånger eller be andra hålla koll på än, det där är riktigt jobbigt bara!

Eller om ens kille/tjej får höra något FALSKT ryckte/tyckten om henne/honom och sen tror på det? Då visar ju han/hon hur mycket han/hon litar på än, det är riktigt jobbigt om man inte kan lita på varandra!

Så enligt mig är tillit det viktigaste i ett förhållande, Någon som håller med? Vad tycker ni är viktigast i ett förhållande? :)

asså...är det här ett skämt?

hahahahaha asså jag vet inte om jag ska skratta men seriööst är tjejen helt störd i huvudet? ofta man har FOBI för tjocka människor och GRÅTER när man ser en tjock människa...???!!! något fel i hennes huvud är det asså..

Man ska acceptera ALLA människor oavsett hur man ser ut, hudfärg,hårfärg, storlek & bakrund!

Vad tycker ni om videon?


7 mars 2011

Heej! Kom hem för en stund sen, hade prov idag och det gick mycket bättre än va jag trodde även fast vi bara hde prov på en del av kursen :S hon sa att vi skulle ha prov på allting.. så det jag minst hade pluggat på kom på provet men tror det gick bra ändå!

Efter skolan åkte jag till min gamla skola solna gymnasium och hälsade på några vänner! Det va ett tag sen jag var där sist!
Hoppas ni mår bra! ska äta nu, hörs senare!

frisör är verkligen roligaste linjen enligt mig, även fast teorin kan vara lite jobbig!

god natt<3

Heej! Duschade precis och pluggar lite då och då, asså jag har läst samma skit 100 gånger nu känns det som och fastnar allt i min hjärna? NEJ..asså så irreterande , har läsförståelse svårigheter, tar skit lång tid att fatta va jag läser -.- åååååh hur ska jag klara provet i morgon???!! Asså jag kan mycket, men inte allt och jag har alltid så otur, det jag INTE läst på, kommer på provet... hoppas det inte blir så i morgon asså!

Min blogg har typ dött i helgen haha asså har varit dålig på att uppdatera och svara på kommentarer, jag har svarat på lite frågor i ett inlägg, visar i morgon! nu ska jag fortsätta plugga lite -.- sen måste jag sova! I morgon är det skola och jag undrar hur jag ska lyckas vakna 07:30 när jag har vaknat TIDIGAST 12 heela lovet.. i morgon blir det ett helvette för mig att vakna asså :( är verkligen ingen morgonpigg människa asså...

hoppas datakunskapen är inställd så jag får sovmorgon..
Godnatt!<3

mitt fina babyhår ska ju såklart synnas ööverallt...


pluuggg...

Heej! Var i pizzastugan och beställde hem kebab & pizza till mig och mamma och sen satt jag en stund med Venus & Lisa som åt där! Är sjukt tröött och jag måste pluggaaa!! Har prov i morgon är fett nervös för det avgör mitt slutbetyg i frisörteknik a :|! Teori är jag så jävla trög i :(

Aja men hörs senare ikväll, mååste plugga nu minst 2-3 timmar för att klara provet i morgon!
suddig bild på Lisa & mig igår!

tröött & mår inte bra!!!

Heej! Kom hem precis, festen igår va rolig men tills grejjer hände.. Lisas busskort blev snott och hennes cigg asså hur faan kan man va så äcklig och ROTA i andras väskor och riva ut och sno ett busskort? Riktiga nolifers fattiglappar som gör sådär... vafan om man är så jävla fattig och inte har råd att köpa ett busskort kan man ju förfan SKAFFA JOBB så man kan ha råd istället för att SNO av andra..! Jävla idioter.. haha de är så fucking blåsta... ni vet väl att man kan spärra de här nya busskorten acess? Tänkte för er som inte visste... fick själv veta det för inte såå länge sen! Såå de kommer inte ha länge nytta för busskortet :) hon ska spärra den i morgon! Som på nyår snodde någon Lisas mobil i en fest och sen spärra hon mobilen.. och sen några dagar efter "hitta" någon den hahahah bullshit! Riktiga ångest barn asså herregud -.-

Fyfan va trööött jag är och mår inte så bra :( ska lägga mig i sängen nu och plugga! Hoppas ni mår bra iaf, hörs senare!
sliten jag var där, och schnygga ögonbryn man hade...

Fest i barkaby!

Ska nu på en fest i barkaby istället, har pluggat lite *stolt* och fixade mig skiit snabbt för att fortsätta plugga! Pallade inte fixa mig värsta mycket för är galet trött, pallade inte klubba idag för det blir alltid föör sent asså! Sist kom jag hem fööör sent! och min sömn blir fucked up då, dåå kommer jag sova hela dagen i morgon och inte orka plugga såå nej jag ska på festen i barkaby nu om en halvtimme och sen komma hem i tid för att sova och sen i morgon ska jag ta det lugnt hela dagen & plugga!

Ajaa så ska plugga nu en kvart typ och sen möta Lisa & Venus och sen Armin och hans vänner! Hörs mer när jag kommer hem! Ha en fin kväll alla <3
haha me on my birthday party!

5 mars 2011

Heej! kom hem precis, vet inte varför men jag mobilbloggade igår två gånger och det kom inte fram :S?? Fett irreterandeee... aja hoppas ni haft en bra dag! Är skiit trött och jag ska kanske till entourage ikväll... men igentligen kommer jag få åångest om jag går dit för jag MÅSTE plugga för det blev inte mycket plugg gjort igår...

åååh beslutångest som vaanligt.. måste få tag i celice, kanske kan plugga nu i 2 timmar I STRÄCK utan att göra något annat och sen äta & fixa mig.. aja får se! Hörs senare!

Ne-yo - One in a million


Kärlek


Kärlek kan vara helt underbart men också riktigt hopplöst..
Det värsta med att älska någon är att du kan bli riktigt sårad, så sårad att det känns som att få en kniv rakt i hjärtat..
Kom ihåg, den du älskar mest, sårar dig värst! Så är det, om det är någon man inte gillar så mkt som sårar än, tar man inte det lika hårt som om någon du älskar/gillar mycket sårar dig! För att man har mer "krav" på den personen man älskar/gillar mycket just därför känner man sig mycket mer sårad om man blir det...

Har ni någonsin känt riktig kärlek?
Känslan av att titta någon i ögonen och vilja stanna tiden, när hjärtat slår snabbare när man är i närheten av varandra och man vill bara andas in den personens doft. Man blir pirrig i magen när man är med varandra och man kan säga dumma saker för att man blir så nervös. Oavsett hur mycket problem man kanske har känns allt så bra och tryggt när man är med personen! Varje gång man hör personens namn eller tänker på den så ler man! När man inte är med personen, saknar man honom/henne så mycket så det gör ont!

När kärlek väl funkar, är kärlek det bästa som finns, att ha den känslan att bli älskad och att få älska någon, det får än att leva ! Vad är livet utan kärlek?

Någon som varit kär på riktigt? Är nyfiken, berätta!


jag, Alanya 2010

Entourage ikväll eller i morgon?

Good morgon! Blir fett sur, la alarm på mobilen kl 1.. och sen vaknar jag nu -.- ajaa ska idag bara vara hemma och plugga, har beslutångest, vet inte om jag vill till entourage idag eller i morgon!!! Det kanske är bättre att jag är hemma bara hela kvällen idag och går ut i morgon istället...Någon av mina läsare som ska dit idag eller i morgon :)?

Aja men ska äta frukost nu och sen börja pluggaa!! Måste kunna mycket utantill asså och det går sådär...


hmm..? Den i morgon verkar roligare på något sett hahah!

god natt<3

Har inte pluggat såå mycket men ett tag iallafall, är skit trött och ska försöka för en gång skull lägga mig "i tid", ska i morgon vara hemma hela dagen och försöka plugga ganska mycket, har ett skit stort prov på måndag, that's why! och sen kanske jag ska till entourage med Celice och några! :) får se hur det blir! men vi hörs mer i morgon, Godnatt <3

ååh va jag längtar till sol & bad! mina älskade solglasögon jag råka trampa sönder -.- måste hitta likadana nya!!

Shakira - Loca loca


hemma!

Heej! Kom hem precis, var först hos min mormors syster, vi åt och kollade på tv bara och jag hjälpte henne att handla. Och sen gick jag ut med Sundus till kista herregud asså jag har varit där i 3 dagar irad.. ska inte gå dit på länge nu :P vi fikade lite! Sen när vi va i max.. helt plötsligt kom en tjej fram till mig och ba hur gammal är du? jag ba 18.. hon ba aa yees jag hade rätt, jag tjaffsade med killarna här om att jag va säker på att du va 18.. men de sa neej 17...jag ba oookej...hahahah fett random :P

aja det va skit kul att träffa sundus, det va jätte länge sen och vi hade mycket att prata om!

Har varit ute heela dagen, därför jag inte uppdaterat något! Ska pluugga en stund nu -.- hörs om en stund! <3
hahaha bal 09, jag & Sundus ! <3

gårdagens shopping


KICKS 129kr

KICKS: 99kr

Good morgon!

Good morgon alla! Vaknade för en kvart sen av att min mamma ringde och väckte mig -.- :@!! Jag sov inte bra alls inatt, kunde inte sova pga en person...såå är nu helt DÖÖD! Hoppas ni haft en bättre sömn än mig iallafall..ska hem till min mormors syster idag och sen kanske jag ska träffa min fina Sundus, det va 100 år sen!! Saknat henne!!! <3

Nu ska jag äta frukost, hörs senare!

Sundus & jag höst 09, ååh mitt fina halsband som är borta typ :( ska köpa ett nytt när jag åker dit nästa månad!

Dubbelmoral..


En sak jag verkligen HAAAATAR är när folk är/har dubbelmoral.. när någon säger åt än att något är dåligt och att man blir sur om en person gör det mot än och grejjer.. SÅ GÅR MAN OCH GÖR DET SJÄLV :S?! Asså oomg! Fyfan vad BESVIKEN & SUR man blir då..seriööst!

Det är som att det är "jag får göra det, men inte du" asså ppppffff!!! INGEN ska säga åt till någon "gör inte så, blir sur lalla" OCH SEN GÖR DET SJÄLV!

Jag är seriöst fett besviken just nu.. jag har idag varit med om det...man gör inte så, seriöst! Dubbelmoral är falskt!

Någon som håller med mig?


SEVDA.SE SIDA PÅ FACEBOOK!

Eftersom att min blogg nu heter sevda.se och inte sevdas.blogg.se längre så bytte jag namn på sidan på facebook...och det gick inte förens jag va tvungen att ta bort massa medlemmar så det blev bara 100... det stog "du måste ha max 100medlemmar för att ändra namn" fett irreterande -.- så tog bort massa medlemmar nu.. så om någon av er som gillade gick bort.. så är det bara gilla om, om ni vill!

Ni som inte gillat, det skulle vara skit snällt om ni gillade min sida på facebook! Ni måste inte vara min vän på facebook för att gilla sidan!

http://www.facebook.com/profile.php?id=524801506#!/pages/sevdase/174966629194158

kungshallen

Heej! kom hem nyss, åt i kungshallen med Tsenat & Dabra, fan va gott det vaaa! mmm.. gissa va jag åt? Asså behöver inte ens säga.. jag äter det föör ofta asså.. nu har jag gett mig ett löfte.. och nu menar jag ALLVAR.. jag ska INTE äta ute på EN vecka... till och börja med.. jag äter ute fan heela tiden mina pengar försvinner asså!!! Inte för att jag betalar men ändåå tycker synd om min mamma och hon blir sur att jag inte alltid äter hemma haha!

ALANYA OM 1 MÅNAD!jag alanya 2010
Åååh jag kan inte förstå att jag snart ska till mitt andra älskade land Turkiet igen, sist jag var där var i augusti med bästa vän Taimaz, fyfan vilken FLIIIPPAD resa det va hahaha!! Vi klubbade typ varje dag i 2 veckor, vi gjorde verkligen ALLT, shoppade sönder, sola, bada, träffade massa underbara människor, åt & sen hände annat som jag tyvärr inte kan ta upp här i bloggen HAHAHAHHA det va så hemskt men ändå så roligt herregud.. Oförglömlig resa verkligen, saknar allt!
Den här gången åker jag med min bebis Armin bara :D, och vi ska inte festa direkt haha, vi ska bara shoppa,sola,bada, ätaa och så! Vi har all inclusive på hotellet den här gången, fan va niice! Jag ska försöka gå upp i vikt där asså, för i Turkiet äter jag alltid mycket mer än i Sverige, för att det är så sjuukt good mat! Vi ska bara vara där i en vecka :( så det kommer gå sjukt snabbt! Men men.. bättre än ingenting! :)
Folk har frågat va hotellet heter, och den heter Alaiye Kleopatra, det är 4 stjärnigt, inte 3+ som det står där haha! Den verkar jävligt fräsh & fin när vi såg bilderna iallafall! Vi ska åka 9 april - 16 april!

Någon mer som ska till Turkiet på påsklovet??

hemma

Heej! kom hem nyss, var i kista & stan med Tsenat och kollade runt & fikade i gallerian i stan! Köpte en fin nessäsär.. som att jag inte hade-.- men den va skit fin så kunde inte gå förbi den utan att köpa haha! Sen köpte jag ett läppglans, visar det senare! Ska ta det lugnt nu, kl halv 9 ska jag till stan iigen..ska äta i kungshallen med Tsenat, Dabra & några till! Hörs mer när jag kommit hem!

snaart är jag brun igen!!

Salgo pa la calle - daddy yanke ft Randy

'

DÖÖR FÖR DEN HÄR LÅTEN! så jävla braa! Man blir hyyyype varje gång man lyssnar på den här låten!


Good morgoon!

Good morgon! Vaknade för en timme sen ungefär, har precis tagit en dusch! Det gick inte att blogga på blogg.se tidigare idag, vet inte varför! Men nu går det iallafall, och nu kan man inte se statistiken alls? Fan va irreterande..-.- aja de kanske fixar det snart, ska nu äta frukost och sen senare ska jag börja fixa mig för att träffa Tsenat!

Vill hitta något mer shopping :D! Även fast jag ska spara pengarna lite nu för att jag ska ju till Turkiet om en månad och där ska jag shoppa galet! Många har frågat vilket hotell osv vi ska till, visar i nästa inlägg mer info om vart exakt vi ska :)!

Men nu ska jag äta frukost, hörs om en stund! <3
ååh jag vill locka mitt hår sådär igen, det jobbiga är att det tar sån låång tid!!

Paranormal activity 2

Heej! Kom hem nyss, var först i kista och åt kebab med Cornelia, Felicia & Mary, sen kom Danne också och vi drog hem till fillan och kollade på paranormal activity 2, har inte ens sett 1an , men den va bra men skit seeg i början!
Vaarför kolla jag på den? Nu är jag typ lite smårädd här hemma.. :$ kommer jag ens våga sova själv inatt?! hjäälp! :( Ska tvätta ansiktet nu och äta lite sen ska jag kolla på lite serier och sen sova! Hörs mer i morgon, Godnatt <3


nu ska jag till kista!

nu ska jag till kista med Cornelia, Mary & Felicia! Hörs när jag är hemma igen!


shopping igår!

Köpte den här fina klänningen igår, det är lite tantvarning när nere asså hahaha så jag ska lämna in den hos en skräddare så de kan göra den koortare! Annars var den skit fin där uppe, finare är den på tycker jag :)
Salt: 500kr nu rea 150kr!!!!Sjuukt billigt asså ! Fanns även i färgerna röd & rosa!
Vad tycker ni om klänningen? tänk att den är kortare hahah!

1 mars 2011

Heej! kom hem nyss, förlåt för en dålig uppdatering, var hos Armin därför! Ska nu äta och börja fixa mig, ska senare ikväll till kista med Cornelia & kanske mary & Felicia! ska ringa de nu och fråga om de också vill hänga med! Visar snart bild på min fina klänning jag köpte igår! Hoppas ni haft en bra dag! Hörs om en stund! :)

Felicia & jag Bal 09 ,va kort hår jag hade haha minns att jag hade åångest över det!


RSS 2.0