21 mars 2011

Heej! Kom hem precis, på frisören idag så klippte vi skägg och musctash för första gången.. och jag råka klippa mig själv ååh jävlar va det sved och kom blod:( efter skolan beställde jag tid för hårfärgning i hårbotten på onsdag 12:30! Ush va mitt hår ser ofräsht ut med utväxt, skulle gjort det i fredags egentligen men hann inte, första gången jag ska göra i skolan av en elev haha! Men det är Estefania en tjej jag känner i skolan så jag litar på henne, låter ingen annan elev göra på mig haha!

Senare åkte jag till sollentuna och träffade Armin, hans vänner & Clara, kollade runt i butiker och köpte ett par fina solglasögon! Visar senare idag, senare åt jag på subway mm..vill shoppa meeeraaa! Haha folk klagar att jag "shoppar för mycket" fast jag tycker inte det :S?? Nu var det länge sen jag köpte något sist..nästan 2 veckor:| eller det är kanske också för att jag knappt varit i butiker men ajaa.. ska shoppa galet i Alanya!

Nu ska jag kolla på en serie och sen plugga frisör, har tydligen prov på torsdag.. hörs senare!

måste hitta liknande av de här också..

Kommentarer
Postat av: Tindra

haha ofta, jag ska också till Alanya :)Såg underbart ut på dina bilder, längtar asmkt!

Gillar din blogg btw! Kul att läsa blogg av nån som har fötterna ordentligt på jorden så att säga, iaf den uppfattningen jag fått av dej!

:)

2011-03-23 @ 21:16:14
URL: http://alittlebitvarga.blogspot.com
Postat av: Tindra

SVAR:

den 19 April, så typ en månad:)själv då?Va bra,säger bara va ja tycker :)

2011-03-24 @ 01:26:51
URL: http://alittlebitvarga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0