en låång kommentar jag glömt att svara på..

Postat av: Anna R.

Hej.
Läste ett inlägg du gjort här på din blogg för en tid sedan. Du räknade upp alla fina saker som invandringen fört med sig till Sverige. T.ex kebab, pizza, kungahuset mm.
Du glömde en stor och viktig sak: Brottsligheten!
Elin Kling i Göteborg till ex. hon blev mördad av en afrikan när hon stigit av spårvagnen för att gå till sitt hem.
Alla åldringsbrott som begåtts av invandrare, har du kanske hört talas om dessa?
Flera stora miljonbedrägerier mot Försäkringskassan under de senaste åren. Gärningsmännen var alla invandrare.
Du skulle kunna få tusentals exempel på den invandrade brottsligheten om du är intresserad av att veta hur verkligheten ser ut i dagens Sverige.

Argument som t.ex: "Även svenskar begår brott" är inte relevanta. Vi behöver ju inte importera fler brottslingar bara för att det finns svenska. Det räcker väl med våra egna! Dessutom: om du läser om att det är en "svensk" som begått ett brott så kan det vara en invandrare. Man blir svensk medborgare efter tre år i Sverige (utan någon motprestation från den blivande medborgaren som ex.vis att förstå och kunna göra sig förstådd på svenska). Tidningarna brukar med stor förtjusning kalla alla som har svenskt medborgarskap för "svenskar" när de skriver om invandrade brottslingar.


Visst, invandring har under olika tidsepoker varit positiv för Sverige, men då handlade det om människor som kom i ärligt uppsåt, med avsikt att arbeta.

Idag invandrar till största delen människor utan asylskäl till Sverige. Vi har redan en stor arbetslöshet i landet, så det är inte pga att vi behöver outbildad arbetskraft som invandrarna kommer. De flesta lever på bidrag.
Den UTBILDADE arbetskraft vi behöver invandrar inte i så stort antal som skulle behövas.

Ska du i din naiva föreställning riskera att bli offer för det mångkulturella våldet? Precis som Elin, som på sin FB-sida hade dekalen "Vi gillar olika". Hon drabbades av våldet från gruppen "OLIKA"!


Ha det bra, men försök att se med klar blick, ifrågasättande och sunt förnuft innan du sprider politiskt korrekta floskler omkring dig!


Läs Fria Tider eller Politiskt Inkorrekt och se verkligheten som den ser ut i dagens Sverige.


Hälsningar

Anna

2010-11-23 @ 17:54:40
Svar: Jag förstår inte, VARFÖR ska alltid ALLA dra ALLA invandrare över en kant? Så foort en invandrare gör något dåligt då är alla invandrare dåliga... shit.. och vadå "ska du i din naiva föreställning riskera att bli offer för det mångkulturella våldet?" :S omg.. jag vet inte vad ni läsare tycker om den här kommentaren men jag håller inte med om det Anna skrivit, gör ni?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej jag är utländsk och gör inte såna saker!!!

2011-03-28 @ 16:58:17
Postat av: Anonym

hon åt för mycket bajs just den dagen visste inte vad hon skulle skriva

2011-03-29 @ 15:55:49
Postat av: D

stackars lilla anna som e så trångsynt att hon att hon drar precis alla invandrare över en och samma kam, just like u said. tror inte att hon likt måånga andra svenskar, (eller rassar allmänt) inser hur mkt bra saker det finns som invandrare tillfört och inte bara "brottslighet".. bara att skita i såna människor!

2011-04-05 @ 01:29:20
URL: http://wrapmywords.blogg.se/
Postat av: Eman

En person som använder de ovanstående argumenten känner antagligen inte några invandrare. Och det finns inte så mycket att säga till människor som pratar utan fakta, för de har inget att stå på och det är alltid omöjligt att komma överens eller ha en konkret diskussion.Hundratals invandrare kommer varje år till Sverige, utbildade läkare, advokater, domare, bankchefer etc och det enda de behöver är det svenska språket. Och det är nu den svenska staten bristen. För att istället för att TVINGA de ALLA gå på SFI och utbilda de i det svenska språket så kastar de dessa människor åt sidan genom att ge de skitjobb som städare eller kanske om de har tur så får de jobba på McDonalds. Sen finns det så klart människor som kommer bara för att leva på bidrag, men även det skyller jag på Sverige. Staten har full möjlighet att tvinga dessa människor att utbilda sig. Det är enkelt, hmm "utbildning eller inga pengar", easy! Hur många tros det kommer springa ut hemifrån? Och sen när man är utbildad så får man inget bidrag = fler människor jobbar = problemet löst. Men nej, Sverige slänger dessa värdefulla personer åt sidan och sedan så SKYLLER de på de. Människor som kommer till ett HELT FRÄMMANDE land är som nyfödda (de kommer till en främmande varld) och hur kan man skylla något på en nyfödd? Det är därför föräldrar finns i världen. I detta fall är staten föräldrarna, vilket jag anser bär ansvaret!Och som svar på förolämpningarna: "Ha det bra, men försök att se med klar blick, ifrågasättande och sunt förnuft innan du sprider politiskt korrekta floskler omkring dig! " - Att prata utifrån fakta är att se med klar blick, till skillnad från vissa andra. Man ska inte tro på allt media säger.

Och, median gynnar ALDRIG invandrare, lura inte dig själv in till att tro det. . . -.-

2011-04-05 @ 21:43:23
URL: http://www.eemaans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0