Lale devri är den bästa serien !!!!

oomg jag kollade på lale devri i 2 timmar sträck...asså helt otrolig serie kan inte beskriva så jävla djup om ni som inte förstår turkiska förstog..Och den sista avsnitten jag kolla på va så jäävla sorglig asså jag grät i floder här haha seriöst :( är fett känslig för sånt...Lale hon i huvudrollen dog i bilolycka..hon hade precis bråkat med sin man och syster... hennes mans "farbror" som egentligen är hennes pappa jagade henne med bilen för att hon fick precis veta sanningen att Lales mans "farbror" var pappan och sen såg hon en lastbil och fick panik och råka köra in i ett dike och hon va gravid och barnet klarade sig.. de gjorde tjejsarsnitt(stavning?) och Lale klarade sig inte :'( asså hon är huvudrollen i serien också oomg hur ska serien bli nu utan henne? Och det va så hemskt när alla satt å grät framför hennes säng... varför jag grät så mycket också var för att jag fick upp minnen från när jag satt och grät vid min mormors säng när hon dog...

asså jag är föör känslig, ska tvätta bort mina tårar från mitt ansikte nu och sen sova, börjar om 5 och en halvtimme...kul.. jag tappade bort mina hörlurar idag när jag skulle möta Assi, jag är säker på att den är nära mitt hus ute men pallade inte leta haha :( men hoppas jag hittar ett par andra hörlurar hemma annars kommer jag somna på tåget asså hahah! ajaa godnatt!


Några av mina turkiska läsare som kollar på lale devri? Eller kanske från något annat land som lale devri är dubbat/översatt på?

Kommentarer
Postat av: nyfiken

hej..googlade på serien då jag såg att en bosnisk sångerska spelar huvudrollen. Emina Jahovic..

Blev direkt nyfiken på vad det var för serie då jag älskar turkiska såpor..är helt såld på den som heter binbir gece...

Då jag inte är från turkiet och kan inte turkiska undrar jag om du har lust att bara berätta kort va den handlar om...

Är den bättre än Binbir Gece? som enligt mej är bäääässt!

Iså fall måste jag ju börja se den och lära mig turkiska =)2011-03-21 @ 23:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0