svar på en kommentar.. en kort HEMSK film!

Postat av:

Hej Sevda! Skulle du vilja ta din tid att se denna video http://vimeo.com/20951781 som handlar om vad de amerikanska soldaterna gör i Irak, Afghanistan m.fl. Om du inte kan titta på den så kan du gärna läsa denna artikel http://www.aztlan.net/iraqi_women_raped.htm som handlar om att tusentals irakiska kvinnor blir våldtagna av soldaterna. Fick i uppgift av en kompis till mig i USA att försöka få folk mer medvetna om detta eftersom jag själv fick reda på det för några månader sen att detta pågick. Och som jag vet från dina förra inlägg så är du en människa med ett stort hjärta som faktiskt känner medlidande för andra.

2011-03-15 @ 22:53:58

Heej anonym.. jag kollade på videon och jag fick tårar verkligen...jag hade aldrig sett den tidigare och fyfan va arg & ledsen jag blev! Jag förstår INTE huur det ens kan finns så ÄCKLIGA HEMSKA människor!!! Man tror att det bara är film men det är äkta.. det är helt sjuukt!
Tack för det du skrev på din sista mening blev glad av den!

Jag VARNAR verkligen för känsliga tittare men om ni klarar av att se så tycker jag att ni borde se den filmen... det är sjuka saker som händer man inte tänker att det händer VARJE DAG!

Kommentarer
Postat av: Anonym

oooomg :( jag grät :'(

2011-03-20 @ 18:15:09
Postat av: Anonym

de är så jävla sjukt..hur dom ens kan..

2011-03-28 @ 17:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0